• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo - bardzo pozytywne fotki :) i tyle radości na nich :)))

Aga - mam nadzieję, że coś Ci pomoże, bo to na pewno bardzo nieprzyjemne i męczące

joweg - śpij dobrze :)

madlen - ja się staram myśleć dobrze o tych dziewczynach, z którymi było miło. Ale nie będę ukrywać, że zarzuty o egoizm i o to, że na forum nie jest jak dawniej, z ust osoby, której kilka z nas pomogło, były dla mnie przelaniem szali goryczy. Grunt, że nadal mamy siebie, no i 2 nowe osoby :) Musimy więc skończyć tamten temat, bo nam dziewczyny uciekną ;)))

ktoś pytał o moich sąsiadów - są szaleni, uprawiają sex głównie o 2 w nocy i oboje drą się na maksa. Na szczęście przyjeżdżają tu rzadko, pewnie pracują gdzieś w rozjazdach, więc można się wyspać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj ja tak miałam z poprzednimi sąsiadami to samo :szok: mało tego oni jeszcze mieszkali z dwójką dzieci, wilczurem i Chomikiem w kawalerce do okola małe dzieci a oni się też tak darli że masakra a czasami jak im odbiło to o 4 rano mega głośno muzykę włączali
Madlen szkoda słów na prawdę ale mi tu jest lepiej bo ta sytuacja już się chora robiła i już pisałam że mi się to w nocy śniło

Anisiaj to fajnych masz sasiadow ,nie ma co :-D dobrze ,ze tylko sporadycznie sa w domu ;-)
a apropo tych krzykow..ja tez lubie sobie czasami pokrzyczec..ale jakos ostatnio nie mam ochoty na przytulanki,M.niepocieszony..,ale ...jakos ochota mi odeszla,moze jak bede po 1szym usg i dowiem sie,ze wsio OK z Maluszkiem,to nabiore ochoty :tak:

dziewczynki wiecie ze widac na watek na glownej stronie po prawej stronie w tabelce jest nasz watek tam gdzie sa nowosci hihi
mi lekarz poki co zakazal seksu zreszta moj maz mowi ze on moze tak cala ciaze ze on da rade wazne by z dzieckiem bylo dobrze

madlen - ja też nie mam ochoty. boli mnie brzuch, wieczorami mam wywalony, więc ostatnie słowo jakie do mnie pasuje to "seksowna"

Marta - ja to się tym tak przejęłam w piątek, że aż nie mogłam spać. Ale potem się odcięłam, bo uznałam, że tylko sobie psujemy nerwy. I dobrze, że tutaj mamy już 13 stron, mimo świąt :)

Bobo - wiem, nie da się tego ukryć :) Ale my przecież nie chcemy się ukrywać, a dlatego gadamy na offtopie, żeby:
1. gadać o wszystkim, co nam się podoba lub nie
2. być dalej od wątku, na którym wylałyśmy dużo żalu i na który mogłybyśmy zbyt często zaglądać. Ja od razu wchodzę na ten wątek i o tamtym powoli zapominam

madlen-to ja mam tak jak ty też mam ostatnio spadek libido ale mówią że po pierwszym trymestrze wszystko do normy wraca a kiedyś nawet w dzień dobry tvn oglądałam jak facet list do seksuologa napisał że ma żone w 5 miesiącu ciąży i chce sie z nim 4 razy dziennie kochać a on nie wyrabia:-D

reklama
anisiaj wyslalas do scotland i dzoany zaproszenie? tabelka by nam sie przydala
spanie mnie bierze wiec uciekam kochane maz chrapie wiec i tak nie usne bede sie wiercic no ale rozprostuje nogi hihi :)
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry