• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo - wysłałam, ale coś te wiadomości dziwnie dochodzą chyba. Słuchajcie, Wy też dajcie znać o tym wątku komu chcecie, ja mam teraz takie zaniki pamięci, że mogłabym pominąć nawet siebie :)

reklama
Bobo on zniknie zgl str.jak pojawia sie nowe watki ;-)
to mnie dziewczyny pocieszylyscie,z tym brakiem ochoty...bo ja ostatnio jestem jak taki klocek bez uczuc :zawstydzona/y:

Ja taka fanatyczka seksu nigdy nie byłam wiec mnie to chyba omninie:-) mnie też dzis brzuch wysadziło ale cały dzień coś miele:zawstydzona/y:tu ciasto tu sałatka tu paluszki i tak w kółko:-p Bobo-a niech wiedza o nas i niech je ze złości krew zalewa

Ja to już w ogóle nie mam ochoty przez te 3 mce to może kochaliśmy sie z 3 razy mam nadzieję ze mi libido przyrośnie bo mnie chłop zostawi
Ja też zmykam spac jutro z rańca się melduję
Dobranoc kobietki

Ja też spadam dziewczyny, bo jutro dzień z teściową ;) Nie wiem czy Wam mówiłam, ale bratowa mojego M też jest w ciąży, a to ona miała pierwszą ukochaną wnuczkę teściowej, więc jak tylko powiedzieliśmy teściowej o ciąży, to od razu powiedziała nam, że druga synowa też jest. Potem zapytała mnie jak się czuję, ja ledwo odpowiedziałam, a ta już zaczęła mi opowiadać jak się czuje synowa numer 1 :) Dziewczyna jest spoko, lubię ją, ale faworyzowanie mojej teściowej wiele psuje, głównie z tej naszej radości z ciąży, bo ona zaraz mówi o tamtych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry