• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Kurcze, tak właśnie myślałam, pewnie pomyliłam z częścią Lubina gdzie jest cmentarz:-D Ale wiedziałam, że coś na Za....:-D
Anaber, dwa życzenia to nie tak dużo za możliwość ciągłego kontaktu z nami:-)
Marta, a dlaczego jesteś spieta? Martwisz sie o kruszynkę. Jeśli chodzi o ból to powinnaś spytać się lekarza, może doradzi pozycję, która będzie dla Ciebie bardziej komfortowa. Wiesz, nic na siłę, ale może warto się zastanowić, gdzie tkwi problem, bo seks to ważna część związku i dobrze, żeby był satysfakcjonujący dla obu stron:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej!witam i ja w lany poniedziałek:-) U nas super słoneczko, ale na razie nie za ciepło. Zaraz mam najazd siostry z rodziną mojego M więc tak na chwilkę wpadłam do was, a później wybywamy do mojej cioci. Ale to wszystko zależy od tego o której nasza pchła wstanie, bo ostatnio potrafi po południu spać po 3-3,5godz, szczególnie wtedy jak mamy zaplanowane wyjście :-)
A co do libido w czasie ciąży to zazdroszczę dziewczyną które mają wysokie:-p

Suonko no będe musiała :-) hehe
Dzoana kurcze ja nei wiem jak to jest jak zaszłam to raczej nie mam ochoty sa momenty takie,ze cos tam "drgnie" ale rzadko moze jakaś dziwna jestem moze to też dlatego ,ze dość często mam problemy z infekcją kurcze tak szybko łapię w ciazy ta cholreną grzybice ze szok :szok::szok: wczesniej nie maiąłm z tym problemu a teraz co chwila no ale ph się zmienia i szybko można cos załapac i inaczej psychicznie się nastawiam. :baffled:
Scotland czy chciałabys dalej na naszym świeżym wątku prowadzić "świeżą" tabelkę ??

Zapomniałam napisać :-) chyba od tego gadania z wami śniło mi się że kupiłam drugi fotelik do samochodu, bo mieliśmy drugiego synka :szok:i zastanawialiśmy się nad imieniem :-) A ja chętnie pozastanawiam się z wami nad imionami waszych dzieciaczków :-)

Martuś, tu chodzi o psychikę, ale w efekcie są objawy fizyczne, czyli zacisnięcie mięśni. Gdzieś czytałam o czymś takim, są na to badania naukowe. Mówiłaś o tym lekarzowi?
Anaber, moja koleżanka ostatnio opowiadala mi to samao, tak jak nigdy nie miała grzybicy, tak w ciąży non stop.
Justi, u nas też piekne slońce, ale coś czuję, że zimno przeokrutnie jest, chociaż zapowiadali 10 stopni. co do imion, to dla chlopaka bedzie Aleksander, strasznie mi sie podoba i M zaakceptowała, dla dziewczyny bardzo mi sie podobają wschodnie imiona: Natasza, Lena, Nadia, ale mój M kręci nosem. osattnio stanęło na Natalii, ale ja nie jestem przekonana.
Może z tym libido w ciąży to jakaś plotka.

Marta, lekarza generalnie nie widzi przeciwskazań? ciąża rozwija sie prawidłowo? Facetowi to tak latwo jest powiedzieć, rozluźnij się. Czasmi mój M nieźle musi sie nagimnastykować, żeby naprowadzic mnie na właściwe tory:-D Pochwal sie imionami

Dzona lekarz nie widzi przeciwskazań ale jeśli mam być szczera odnośnie tej kwestii to... no właśnie mój m się nie stara i o to też chodzi " położy się na wznak ręce do góry jak książę i bierz mnie" - wszystko muszę ja robić i właśnie jestem za mało nakręcona hi hi hi :sorry2: ale mów do dupy to Cię osra eh...
Imiona mam na suwaczku Maja i Oliwier ( w zależności co będzie )

reklama
Maja śliczne, Oliwier, dla mnie to nie faworyt (przepraszam:zawstydzona/y:). To zagoń tego swojego mężczyzne do roboty. Chce mieć przyjemność to niech Tobie ją również da. Ja w seksie to jestem z tych co uważaja, że to "handel wymienny" (sorry, za brutalne określenie), ty mi ja tobie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry