• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kinga ja mam jeszcze jeden powod dlaczego chce wczesniej urodzic, moze troche samolubna jestem ale 11 listopada przylatuja tesciowie z bratem M, wiec jakbym urodzila po terminie to pierwsze kapiele, spacerki itd wszystko bedzie tesciowa chciala sama bo oni przeciez tylko na tydzien i nie zobacza jej przez dlugi czas. A ja nie chce czuc sie jakby to bylo dziecko tesciowej, te pierwsze tygodnie chcialabym spedzic sama z mezem, maya i bablem zaluje ze nie udalo mi sie ich namowic zeby przyjechali 2 tygodnie pozniej, przynajmniej nie stresowalabym sie tak jak teraz:-(

Jestem wtargalam dywam i wcisnęlam go z trudem pod ten francowaty wielki stol ale A musi poprawic bo za ciężki ten stol dlamnie i nie wyszlo do konca tak jak chcialam Bietka Marta pisala że brzuch ją boli mowilam jej że gdyby zaczęla tam rodzić to niech pisze:-) Kinga ja poprosze o pare pierogow bo uwielbiam :-p scoti-jedz poki mozesz Suonko-kochana to super ja tez mialam bromka po 1/2 tabletki na noc i zażywalam przez tydzien chyba tylko &&&&&&&&;-) Anisiaj swoj kolorek poprawialaś czy jakieś zmiany? Dzoana-odezwij sie:sorry2:

Scoti w takim razie trzymamy kciuki za szybki poród &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Teściowa to złoooo :-De

Wiolka mam nadzieję, że i u mnie bromek zadziała ;-)

Dzoanka hop hoooooop? Wychodzimy z dołka szybciutko!! ;-)

Ale mnie dzisiaj mama wkur...... Mówi, że nie jestem w ciąży, bo chce w niej być i się staram. Ale jak można chcieć i nie chcieć, nie rozumiem :baffled: Jej zdaniem powinnam się nie badać i nie starać. Może jeszcze zacznę się zabezpieczać?? No i mówi, że podwyższone wyniki mam bo mało się ruszam :baffled: Tak mi ciśnienie kobieta podniosła, że szooook :szok: Ale tak to jest jak się nie wie co to świadome starania o dziecko jak się zaliczyło cztery wpadki (dwie ciąże pozamaciczne) Żadna nie planowana :baffled:

reklama
scoti to szybko musisz urodzic zanim zlo koneczne w postaci tesciowej przyleci :-)
suonko ludzie takich rad udzielaja jak nie wiedza co to swiadome rodzicielstwo, szkoda tylko ze musialas tego sluchac z ust mamy
wiola nawet ja skusilam sie na te pierogi mimo dietki i zjadlam dwa pychaaa.
dzoanka ​halllooo ???? gdzie jestes ?????
Mnie brzuch jakos dziwnie boli niby jajniki ale sama nie wiem, czasami cos tak nisko zaboli jakos dziwnie sie czuje, jejku boje sie ze @ sie zbliza chociaz nigdy takich boli nie mialam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry