• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo termin mialam wczoraj , dzis rano pytal czy robie to powiedzialam ze nie i czekam do soboty nie chce sie nie potrzebnie stresowac.Jutro rano jak nie bedzie @ to sikne z rannego moczu
bietka trzeba miec skierowanie zeby zrobic bete ale w poniedzalek ide do rodzinnego po recepte wiec jak cos to go poprosze i tyle, ale nie wiem czy cos z tego bedzie bo brzuch mnie cos boli

Aniolkowa-napewno są pyszne skoro ty je robilaś spokojnie kochana mnie też tak ostatnim razem brzuch bolał jak czekalam na @ i już bylam pewna że zaraz przyjdzie co chwile sprawdzałam i nie przyszła &&&&&&&&&&&&&:-) Bobo-mi mała też urządza impreze jak ja chce odpocząć teraz kopie mocno aż cały brzuch skacze ale więcej sie rozpycha i to czasem boli takie wierciuszki z tych dzieci naszych a gdzie nasza Marta tyle czasu u dentysty?:szok: Scoti-dokladnie ty jestes mamą ale teściowe tak chyba mają moja teściowa jak przyjechała do mnie do szpitala jak Nastke urodziłam to opowiadała mi jak powinniśmy dac dziecku na imie jakich chrzestnych wziąść wszystko wiedziała poprostu

Jestem już :tak: zjadłam obiadek moje pierożki ;-) ale sie objadłam, no nie dawno wróciłam tyle osób przede mną że szok dwóch panów mnie wpuściło przed siebie tak bym jeszcze siedziała. Oczywiście musiałam płacić za plombę bo to nie ona wypadła a kawałek zęba no ale mi zrobił. cały czas mnie boli brzuch może sie rozkręci. M pojechał i kupił tą pozytywkę i mi manti na zgagę ;-)

- oczywiście dupek umawia ludzi co 15 minut a siędzą po 45, każdy wchodzi tak jak przychodzi więc nie wiem po co te godziny i jeszcze pretensje do mnie że on ma dużo ludzi że siedzi od 7-20 i już ma wszystkiego dosyc ... jakby to była moja wina ale zęba zrobił - pacan

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry