• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo na pewno nie pojadę za wcześnie, przy pierwszym porodzie skurcze zaczęły mi się co 10 minut do szpitala pojechałam jak miałam co 8 a za drugim razem od razu miałam skurcze co 3 minuty a że to był dzień terminu to musiałam iść do szpitala od 12 miałam już skurcze co 2 minuty a urodziłam dopiero o 20:10 a teraz zobaczymy jak będzie

Kinga ja mam nadzieję))

bobo ja myślę że kiedyś spotkamy gdzieś wszystkie w połowie drogi - więc wiesz... może sen się spełni :) :-)

aga no to kurcze trzymam kciuki :-) niech kubolek wychodzi

ale piękna pogoda... aż żal było wracać z parku :-)
ale mam ochotę na słodkości ...
jutro imieniny mojej mamy - jak ja wytrzymam...

anisiaj
o której jutro wizyta ??? :-)

Jestem ściągam dywany z podwórka i je odkurzam był u mnie teraz brat mojej mamy najmłodszy i jego dziewczyna mi mówi że ona nic nie wie żeby mu cos wynajęli:sorry2: dziadkowi znaczy sie ja mówie że nie wiem maja czas do końca miesiąca mnie nikt na bieżąco z nich łaskawie nie informuje więc ja sie nie dopytuje mam mieć wolny pokój na 1 listopada jak to zrobią ich sprawa:dry: Marta pisala ze jest u dentysty sporo ludzi i musiala dzwonic od męża z tel bo od niej nie odbieral telefonu ide dalej z dywanami działać zajrze później A gdzie Suonko z wieściami?:-)

Hej hej kochane ;-)

Jestem z powrotem ;-)

Od ginekologa dostałam bromka, mam narazie brać 1/2 tabletki na noc, jak będę się dobrze czuła to całą tabletkę. 3dc mam zrobić FSH, PRL i przyjść do niego. Od następnej wizyty będziemy stymulować owulację. No i mam przyjść z wynikami męża. Na TSH powiedział, że w normie.

Nie wiem jak z wynikami męża, wydają się być dobre, nie ma podanych norm we wszystkim, szukam w necie i niewiele mogę znaleźć ;-)

Kinga zaraz wpadam do Ciebie na obiadek!! MNIAM!! :-)

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę!! Oby Twój sen się spełnił ;-)

Aga ojjj poród u Ciebie bliski chyba ;-) Wyprzedzisz Martę i Scoti ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry