• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

teraz jestem przedtem na chwile zaglądłam ale weszliśmy do domu zrobiłam sobie kolacje nie zdązylam zjeść bo ten gość co ma opony i felgi wrócil skądśtam i musieliśmy jechać bo czekał ale mnie coś dziś w kręgosłupie znowu łupie strasznie z prawej strony zaraz do spania Bobo-ale on to jest gorszy niż baba oglądał te opony te za drogie te coś tam bieżnik na nich mierzyl czy sie zgadzał no myslałam że tam ocipieje i przymarzne po prostu dla mnie krótka piłka przyjeżdżam kupujemy opony o takim profilu jak szukam bieżnikowane albo nowe i tyle ale on jeszcze musi posprawdzać i na ostatnią chwile przed 1 listopada tak jak w zeszłym roku będzie kwitnął w kolejce do wulkanizatora żeby mu opony zmienił

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolka a mnie znów z lewej strony...

ja wpierdzielam ogóry kiszone i zaraz też się kładę

dobranoc laski do jutra - pewnie pośpię z m troszkę więc się nie martwcie ;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, jestem jak obiecałam Bobo:tak: Dziękuję za przekazanie informacji
No jest ciężko, dzisiaj siedzę w pracy i Was nadrabiam. No i ryczę, bo nie wiem jak połączyć rozgoryczenie i szczęście, że innym sie udaje
Kinga, mam nadzieje, że uwierzysz, że trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze II
Anisiaj, kciuki za wizytę, żeby wszystko było ok i fasolka rosła sobie
Suonko, Ty szpiegu:-D Nie obrażam się:no:
Bietka, masz rację. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu pójdę do kliniki, zajmującej się leczeniem bezpłodności. Bo w moim przypadku (ponad rok staran niezakończonych ciążą) to już mówi się o bezpłodności.
Nie wiem co jeszcze napisać, bo ta cała sytuacja jest dla mnie przytłaczająca. Idę na g, bo tutaj nie chce nic wiecej pisać
Miłego dnia

dżoanko - ja dopiero po zmianie lekarza wiedziałam, jakie badania robić, jakie wyniki (mimo iż w normie) nie pozwolą mi zajść w ciążę. i uwierz mi - też myślałam o najgorszym, też płakałam, a okazało się, że wystarczyło kilka tabletek i np. tarczyca lepiej pracuje i mogę zajść w ciążę. nie wiem co będzie dalej, ale lekarz dał mi nadzieję. szukaj i Ty, innego, lepszego, może gin-endo, żeby pogrzebał w Twoich hormonach?

jestem z Tobą całym sercem :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry