• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj nie mam pojecia stres napewno nie pomaga,ale zobacz Ty tez przeszlas stres zwiazany z poronieniem a jednak sie udalo, moj gin mowi ze u mnie wiek moze miec znaczenie niestety nie jestem juz najmlodsza wiec dlatego nie dal nam roku czasu na starania tylko pare miesiecy bo nie chce tracic czasu...jak bede w PL to chce porobic sobie te wszystkie badania na hormony i zobacze jak bedzie cos nie tak to pojde juz do gina w listopadzie
marta robilam testy owu

reklama
dzień dobry :-)

witam z kawką :)

ja dziś mam sprzatanie - potem spacerek a potem fru na imieniny do mojej mamy ;-)

kochane życzę Wam miłego dnia- wpadnę do Was wieczorkiem....

anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - wejdę u mamy ok 16 na bb - sprawdzę co tam u |Ciebie :*

kinga przykro mi :-( tylko czemu @ się spóźnia :(

dzoanka buziak ode mnie :*

jakby się coś działo piszcie sms- ki do bietki :-)

bietka ​nie mam pojecia co z ta @ ale dopoki od sierpnia nie zaczelismy sie starac to byla regularnie co 28 dni bez zadnego sluzu podbarwionego na rozowo poprostu wstawalam rano i @ byla a teraz jakies bole sluz rozowy nic z tego nie rozumiem moze to stres robi to wszystko nie mam pojecia ...

Dzień dobry spalam dziś do 10.30:szok: właśnie śniadanko zjadłam i zaraz ide coś na obiad kupić Dzoana-fajnie że zaglądłaś tule;-) Kinga-to nas twoja @ w konia zrobila musicie poszukać przyczyny dlaczego tak sie spóźnia a jagbyś cykle monitorowala żeby wiedzieć kiedy masz owu? Anisiaj-&&&&&&&&&&&&&& za was będę czekała na wiesci

wiola moj gin kazal sie starac i do stycznia nie pokazywac u niego wiec tak tez robimy,co do @ to na 90% jestem pewna ze te przesuniecia sa zwiazane ze stresem ze czekam na nia jak na wyrok... chyba w tym cyklu nie bede robila tych testow tylko pojdziemy na zywiol i zobaczymy co to da...

reklama
Kinga rozumiem tylko łatwiej jest jak mniej więcej sie oreintujesz kiedy starania powinny być najbardziej intensywne ja swojej I ciąży z Nastką nie planowałam tak młodo a zaszlam od strzala teraz w drugiej ciąży staraliśmy sie 6 miesięcy i zaczęłam sie stresować ze coś nie tak ze mną ale mialam bardzo wysoką prolaktyne gin mnie wziął na monitoring cykli i powiedziła że najlepiej jest sie kochać co 2 dzień plemniki sa wtedy wartościowe bo robiąc to codziennie to człowiek szybko mógłby sie wypalić i dostalam bromergon zażywałam go chyba przez tydzień i podzialało w szoku bylam nawet ciaży nie brałam pod uwage tylko myślałam że leki mi coś przestawiły kochana próbójcie;-) Anisiaj może ze stresu ale spokojnie będzie dobrze fasolka rośnie dziś będzie serduszko słychać? uciekam na zakupy zaraz i zajrze do was jak wróce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry