• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witam z kawka ;*

widze ze zadna nie urodzila wiec ja tesciora nie mam co robic ;-) bo nie ma miejsc a tak serio to testu nie zrobilam bo chyba nic z tego niestety :( @ jako takiej nie ma ale mam taki lekko podbarwiony rozowy sluz wiec pewnie sie rozkreci....zaczynam lapac dola...
dzoanka nie znikaj tak nigdy wiecej bo w dupsko dostaniesz !!!! kochana pewnie ze Ci wierze ze trzymasz za mnie kciuki ja zreszta za Ciebie tez mocno mocno zaciskam &&&& Bedzie dobrze ;)

marta aga widze ze sie nie udalo w nocy urodzic :)) ciekawe jak scoti ???

anisiaj
&&&&&&&& za wizyte u lekarza i nie daj sie tesciowej ;)

MILEGO DNIA KOCHANE :)

reklama
Aga, po takim czasie to po prostu nie widzi sie juz jasnych stron. To juz tyle trwa, że po prostu nie mam wiary w sobie, że sie w końcu uda
Kinga, trzymam kciuki, żeby II. Podbarwiony śluz w ciąży czasem jest w terminie miesiączki, gdy hormony jeszcze sie nie rozhulały
Ostatnie dni były dla mnie ciężkie i nie miałam sił czytac BB i jeszcze Was dołować, bo miałam tylko czarne myśli

dzoanka powiem Ci ze szczerze mowiac nie wiem bo okolo 8 m-cy przed zajsciem w ciaze przestalismy sie zabezpieczac ale tez jakos nigdy nie liczylam dni plodnych poprostu zostawilismy wszystko swojemu biegowi a teraz staramy sie od sierpnia i nic... gin dal nam czas do konca grudnia i jak sie nie uda to wprowadzi wspomagacze jakies a w miedzy czasie bedziemy robic badania

reklama
Jestem i ja wstałam, śniadanko zjadłam dziś mam gości muszę po jakiś placek jechać bo ja to do pieczenia mam 2 lewe.
Dzonka cieszę się że jesteś, myślałam o Tobie, przykro że @ przylazła ale ja nie tracę nadziei co do Ciebie i modla się...
Kinga a może Ci się owulka przesunęła ? czy robiłaś testy?
Anisiaj jak tam ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry