• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Cześć dziewczynki :)

Tak wczoraj sie nie meldowałam, Igorek chciał wczoraj zostac ze mna w domku nie miałam serca go rano puścić do przedszkola więc wczoraj spacerek z dwójką :) zakupy ogarnełam chatke to sie zrobiła 15 :eek: a między 17-18 miała przyjechac moja mama pamiętacie. No i przyjechała :) ale to juz na g. I wybaczcie niby w sumie się jakoś nie denerwowałam ale cały dzień o tym myślałam i nie mialam głowy wogóle do kompa.

Dziś jedziemy do parku bo ja ni emma nigdzie w pobliżu tutaj miejsc aby spacerkować, więc zabieramy dzieci na mała wycieczkę. :tak:

Wszystkie pozdrawiam nie wiem co mam napisać bo nie nadrobiłam wczorajszego dnia przyznaję się i nie nadrobię bo nie mma kiedy:no:

Z tego co kojarze to Anisiaj dziś ma wizyte więc trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Buziaki dl aWas wszystkich:*

teraz ide na g coś skrobnąc odnośnie wczorajszego dnia.paaaaaaa

Anaber dobrze że już jesteś bo się martwiłam ;-) miałaś dwa dni pełne wrażeń nie dziwię sipy że trochę stresa było - też bym miała, najważniejsze ze jest oki i jakieś plany są.

lece na zakupy

Powiem Wam, że trochę mi lżej, że mam jakis cel i podjete działania. Mam już termin i nie ma odwrotu.
Anisiaj, może byc chyba za wczesnie na serduszko. Idziesz z M?
Anaber, taka pogoda jest idealna na wycieczkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry