Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta no to masz taki sam rozmiar. wiolka takich rodzicow to bym wystrzelala. chore dzieci puszczaja zeby miec spokoj. ehhhhhh ile ja sie tego naogladalam jak pracowlam w przedszkolu
wiolka sunia super - jak mały leży na macie albo na kocyku to kładzie się obok... :-)i leży i patrzy :-)
kochana jest, nie mamy w związku z nią żadnych problemów - czasem ukradnie malemu jakaś zabawkę z kocyka i potem piorę - jak dziś - ale poza tym wszystko super - nawet nie tyle ukradnie co zbliży się pyskiem do zabawki, poliże ją... i patrzy się na mnie- czy jej pozwolę wziąć ja mówię zostaw...ona zostawia i idzie sobie poleżeć pod ścianę- no ale zabawka idzie do prania.
Śmiesznie jest jak leży obok kocyka i kładę Igorka na brzuchu - on kopie ją nogami po pysku a ona nic... cierpliwie znosi jego zabawę :-)
jestem z niej dumna... wszyscy krakali nam... taki duży pies, małe dziecko - bla, bla, bla !!!! da się ... da się ...
ja tylko odkurzam 3x dziennie
Bobo-dokladnie a ludzka mentalność jakaś dziwna jest jak im nie szkoda dziecka mi nauczycielka nastki tłumaczyla jak do nie dzwoniłam że nie dzwonila bo kaszlalo ją ale miala dobry humorek i byla aktywna i faktycznie mala potwierdzila że ją męczył kaszel ale sie fajnie z dziećmi bawila i głowa jej nie bolała ja nie wiem po kim to taka twarda sztuka z każdą chorobą ona daje rade a ja zazwyczaj w łóżku leże a ten żywiol bardzo rzadko Marta ty leż to ostatnie dni kiedy możesz wypoczywać a nie sprzataj a zdjecie obiecuje jutro Bietka bzdura ze nie powinno sie mieć psa przy dziecku dzieci kochają psy a sunie są strasznie wierne i oddane mały zaniedługo będzie sie z nią bawil i będzie jego kompanką do zabaw:-)
no ja też się cieszę, w głębi serca wiedziałam że tak będzie, choć były obawy... ona zawsze jest minimum godzinę na tzw wybieganiu, czyli idzie z m lub ze mną do lasu bez smyczy- ma tam czas na szaleństwa... a w domu spokojna...
wrzuciłam Wam zdjęcie na g - jak bobo nie chce wrzucić ja wrzuciłam
bobo wszystkie są urocze :-)
jeśli ten pierwszy nie ma rękawiczek to odpada... wybór pomiędzy tymi dwoma: ja bym wzięła ten ostatni - misiowa panienka :-)