reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo drugi albo trzeci sa genialne:tak: ja musze w końcu zamówić śpiwór do wózka:eek:bo zapomniałam a czas ucieka jak na spacery z małą chodzić będziemy wypatrzyłam ciepły kocyk fajny w hurtowni za 25zł musze kupić dla małej bo jest nieduży do wózka jak znalazł

Bobo genialny śpiwór ja mam zamiar odkupić od kogoś bo po nastusi mam śpiwór tylko musze w tym tyg w końcu A na strych wyrzucić żeby go ściągnął tylko on jest raczej dużo za duży bo ona w nim jeździla jak miala 3 latka a chce troszke mniejszy a nie widze potrzeby kupować nowego pozatym teraz jak mala będzie wyrastala to wszystkie rzeczy będę wystawiać i sprzedawać już nie będę na tyle glupia żeby dawać komuś za darmo jak kogoś nie stać to niech sobie dzieci nie robi po prostu:confused2::happy: kochane ja też uciekam pooglądam tv i do spania dobranoc

Ostatnia edycja:
super bobo - piękny ten kombinezon naprawdę :-)
bobo a jakie masz relacje z mamą ... nie boisz się ,że będziecie się kłócić jak będzie z Tobą po porodzie... jak m nie będzie... ???? wiesz jak to mama - zawsze wie lepiej -

Ostatnia edycja:
reklama
bietka zawsze lepiej zylam z ojcem . matka wie ze jak za duzo bedzie klapac to ma wylotke hehe:) musi byc grzeczna, wole zeby mama przyjechala niz mam miec tesciowa na glowie . mama ostatnio sie wyrobila wiec zle byc nie powinno hehe:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry