• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Witajcie dziewczynki!!!
Widzę,że wczoraj na tapecie kombinezony i śpiworki.Ja zawsze miałam dwa śpiwory i dwa kombinezony.Ten pierwszy kombinezon miałam w rozmiarze 62-68.A mojego Francę odberałam w za dużym kombinezoniku,a położnej nawet nie było przy ubieraniu,ubrałam młodego,m go zabrał,a ja poszłam po wypis.

Miłego dnia dziewuszki!!!

reklama
Ja tez odbierałąm w za dużym. Zreszta wszystko miał za duże bo prawie nic nie kupiłam na 56cm. A miał 55cm.
Tez sama ubrałam i wyszłam.Nawet nikt nie widział/wiedział. Wczesniej dostałam wypis i więcej nikogo nic nie obchodziło.Nawet to że musze wziąć sama dziecko i pójsć po cc z bagażem. Był zakaz wchodzenia na odziały przez panująca grypę.Przez 5 dni sama sobie radziłam z niewielką pomocą położnych a właściwie pielęgniarek.

Bobo miłych zakupów
Gosiulek wczoraj prosiłam położną żeby przyszła pokazać jak kapać mam nadzieję że mój instynkt będzie wiedział co robić
Bietka smacznego :-D
Evel długo Cię nie było karniak powinien być he he he ale wybaczamy

Dzień dobry u nas tez noc była ciężka nastke okropnie kaszlało myslałam ze pluca wypluje dospałysmy za to do 10:-)zjadłysmy sniadanko i zaraz na zakupy ide Evel-dawno cie nie byo zastanawiałam sie co z toba:sorry2: Martus juz niedługo i mały bedzie z toba bedziesz wiedziała mamy wszystko maja we krwi:tak: Gosia fajnie ze zagladłas 6mamo ty tez jestes dzisiaj nas sporo ;-)mam nadzieje ze zostaniesz Bietka w krk nie pada:sorry2: Bobo-ja sie do wulkanizatora nie pcham w zeszłym roku byłam wymarzłam to nie dlamnie:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry