• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

czesc dziewczynki :)

u mnie bez zmian :/ bez humoru nic mi sie nie chce :no: dziś idziemy z m i ze znajomymi na gokarty :-p tam mi sie poprawi humorek :happy2: i troche adrenalinki

nie wiem co mam napisac wiec nie bede Wam tu zatruwać powietrza :-D posiedzę cicho :-p.

Co do kombinezonów to też mam używane ale bielizny typu gacie czy ręczniki to bym nie kupiła w rzeczach używanycg :no: fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj łeeeeeeeeeeeeeeee az mi dreszcze przeszły brrrrrrrrrr

reklama
cześć dziewczynki nie zniknęłam wam wczoraj tylko miałam do nadrobiebienia 29 stron:szok::szok:

ja zostaję do końca już w szpitalu, rozwarcie dalej na 1,5 cm, szukają czegoś robią mi badania, ktg 3 razy dziennie mnie rośnie ciśnienie dziś miałam 120/90 a u mnie norma 90/60 a mały ma wysokie tętno, tak po za tym to ok ale chciała bym już urodzić bo mały ma dużą wage i wiadomo rośnie w poniedziałek na usg wyszło 4230+/-600 g a we wtorek 3960+/- 460 co w moim przypadku z tym plusem i jestem przerażona

Bobo mnie się podoba ten kombinezon z tym kubusiem puchatkiem

Marta już nie długo i Oli bedzie po tej stronie

Scoti nie przejmuj się teściem, jego strata jak nie przyjedzie

Bietka miłego spacerku

Anaber jak się czujesz, waga ci ładnie spada

Wiola jak nastka??

Kinga dobrze ze chociasz na te kilka dni przyjeżdżacie:))

ten kombinezon co wam wrzuciłam zdjęcie jest na 74

Hej dziewczynki, też wpadam na chwilkę. Musze zająć się allegro i wystawić trochę zabawek i gier. Sezon tuż tuż:)
Aga właśnie myślałam o Tobie i Kubusiu, ale widzę że dalej 2-pak:-)
Anaber, bielizna i ręczniki w lumpku, no weź nie załamuj mnie:szok::-) Ręczniki na targu są po ok 10zł. Nie przesadzajmy, na innie pierdoły mniej potrzebne wydaje się więcej.
Martuś już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz "jadę na porodówkę!!!!":-)
Aniołkowa, ale Ci dobrze! odpoczywaj ile się da!
Jak się dziewczyny Marta, Scoti, Aga zaczniecie "rozpakowywać" to nie nadążymy za Wami:)
Miłego dzionka!!!! U nas mega zimno:baffled:

Aga powiem tak na nie byłam na diecie to lepiej się czułam bo mogłam jeść słodkie :-) zdrówka dla Ciebie :)

Marta no fajnie jest ja już byłam kilka razy :tak: fajnie tylko nadgarstki bolą bo są straszne drgania

Załączniki

• 2012-10-22 15.00.21.jpg
    2012-10-22 15.00.21.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry