• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wrzuciłam wam zdjecia na grupe Aga no kaszle ja brzydko mam nadzieje ze po syropach troszke przejdzie a ty kochana leż i odpoczywaj duży Kubuś :szok: i informuj nas na bieżąco:tak: Bylam w sklepie obejrzeć wózki i chyba zamówie tako driver czekam na mame jak zdąży ze mną podejść do sklepu to dziś jeszcze zamówimy tylko nie wiem jakie kolory:confused:

W piątek jedziemy do tesciow bo tesciowa ma imieniny i w sobote chce isc na grzybki :) to moje ostatnie znaleziska w ciągu godzinki jak byłam na spacerku z Boryskiem :) same gąśki i podgrzybki ale zawsze coś. Tylko ma padać śnieg wiec nie wiem czy zrealizuje swój plan :)

anaber marudz ile wlezie jak masz taka potrzebe ;) smutno tu jak ktoras znika;-) co do recznikow to ja nawet jak jade do hotelu to zabieram reczniki nie wytarlabym sie recznikiem po kims nigdy !!!! a fujjjj

aga Ty lez i wypoczywaj i oczywiscie zagladaj do nas ;) Kubulek to duzy chlopak bedzie

Bobo ale to chyba jeszcze nie drifter bo tamten w sklepie mial kola pompowane a ten ma plastikowe ja chce pompowane jak zdąży mama dziś ze mną podejsć to chce żeby też zobaczyła bo ona płaci i doradzila widzialam u nich fajny wózek z coneco ktoś oddal w komis i do kupienia za 400zl jest ale on ma male podójne kólka i u nas sie nie sprawdzi takto bym go wzięła bo bardzo mi sie podoba

witajcie :)

nie da się spacerowac w Krak - smog nad miastem, czytałam ostrzeżenia :-( kobiety w ciąży i dzieci powinny zostać z w domu, byłam 40 minut i dosłownie pusto w parku :szok::szok::szok::szok::szok: bałam się spacerować :no:

anaber uwielbiam gokarty i uwielbiam potem swoją twarz - czarną od spalin - ale jest bombowo :-) a dzieci z teściową zostawisz ???? źle się czujesz przez dietę ??? czemu nie masz humorku, może @ się zbliża ???
zresztą pogoda śrdnia, więc nie napawa optymizmem

aga no 1 kg na tydz zobaczymy jak będzie dalej

reklama
wiolka ja tez bym nie chciala wozka z podwojnymi kolami. my nasz juz bedziemy zamawiac bo babka mowila ze moze byc tak ze bedziemy czekac 3 dni a moze byc ze 20. wiec zamowimy i bedzie sobie na nas czekal w sklepie i jak urodze to m pojedzie go odebrac bo my nie mamy gdzie trzymac tego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry