• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wrzuciłam wam zdjecia na grupe Aga no kaszle ja brzydko mam nadzieje ze po syropach troszke przejdzie a ty kochana leż i odpoczywaj duży Kubuś :szok: i informuj nas na bieżąco:tak: Bylam w sklepie obejrzeć wózki i chyba zamówie tako driver czekam na mame jak zdąży ze mną podejść do sklepu to dziś jeszcze zamówimy tylko nie wiem jakie kolory:confused:

W piątek jedziemy do tesciow bo tesciowa ma imieniny i w sobote chce isc na grzybki :) to moje ostatnie znaleziska w ciągu godzinki jak byłam na spacerku z Boryskiem :) same gąśki i podgrzybki ale zawsze coś. Tylko ma padać śnieg wiec nie wiem czy zrealizuje swój plan :)

anaber marudz ile wlezie jak masz taka potrzebe ;) smutno tu jak ktoras znika;-) co do recznikow to ja nawet jak jade do hotelu to zabieram reczniki nie wytarlabym sie recznikiem po kims nigdy !!!! a fujjjj

aga Ty lez i wypoczywaj i oczywiscie zagladaj do nas ;) Kubulek to duzy chlopak bedzie

Bobo ale to chyba jeszcze nie drifter bo tamten w sklepie mial kola pompowane a ten ma plastikowe ja chce pompowane jak zdąży mama dziś ze mną podejsć to chce żeby też zobaczyła bo ona płaci i doradzila widzialam u nich fajny wózek z coneco ktoś oddal w komis i do kupienia za 400zl jest ale on ma male podójne kólka i u nas sie nie sprawdzi takto bym go wzięła bo bardzo mi sie podoba

witajcie :)

nie da się spacerowac w Krak - smog nad miastem, czytałam ostrzeżenia :-( kobiety w ciąży i dzieci powinny zostać z w domu, byłam 40 minut i dosłownie pusto w parku :szok::szok::szok::szok::szok: bałam się spacerować :no:

anaber uwielbiam gokarty i uwielbiam potem swoją twarz - czarną od spalin - ale jest bombowo :-) a dzieci z teściową zostawisz ???? źle się czujesz przez dietę ??? czemu nie masz humorku, może @ się zbliża ???
zresztą pogoda śrdnia, więc nie napawa optymizmem

aga no 1 kg na tydz zobaczymy jak będzie dalej

reklama
wiolka ja tez bym nie chciala wozka z podwojnymi kolami. my nasz juz bedziemy zamawiac bo babka mowila ze moze byc tak ze bedziemy czekac 3 dni a moze byc ze 20. wiec zamowimy i bedzie sobie na nas czekal w sklepie i jak urodze to m pojedzie go odebrac bo my nie mamy gdzie trzymac tego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry