• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj milego dnia Bietka ale jaja nie widzialam tego i dziwić sie dlaczego sie ludzie źle czują i oddychać nie mogą jak tu na powietrzu sie nie powinno przebywać:szok: za niedługo w maskach będzimey chodzic:wściekła/y: Bobo ja albo dziś zamówie wózek i mówiła ta babka że moze do 2 tyg przyjść albo do miesiąca albo dopiero na koniec tego tyg ale nie śpieszy mi sie nie musze mieć go już w domu tymbardziej ze jak go Nastka zobaczy to będzie chciała w nim lalke wozić:confused: zrobilam już obiad i zaraz sie za odkurzanie biore:-p w jakich cenach są u was przewijaki? u mnie w tym sklepie co będę wózek kupować są po 50 pare zł

Bietka zapraszam mają tu bardzo fajne rzeczy dla dzieci i u nas w calym gdowie najtańszy sklep to jest sprzedawca bardzo mily wszystko ci zamówi pół sklepu ściągnie żeby ci pokazać ja sie tak własnie zastanawiam bo oni mają bardzo ładne na łóżeczko takie sztywne przewijaki standardowe i większe troszke ale te większe są droższe zaledwie o 3zł więc żadna różnica:-) a mają taki ładny kremowy pasowałby mi do pościeli dla małej;-) rożki mają od 20 paru zł do 50 kupie chyba tylko z tegow zględu że w szpitalu chcą bo mi jako tako nie potzrebny rozek:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry