reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kinga nie martw się Anisiaj mnie myliła z Agą zawsze :-D bo miałyśmy podobne suwaczki ale już zmieniłam
Bietka dostałaś tego misia z Bebilonu? ja dziś do nich napisałam maila że jeszcze go nie ma

No dziewczynki ale macie produkcję,miałam nadzieję,że wiele nie naskrobiecie,a tu wszystko ponad normę.
Ja tak jak Anaber czy Kinga nie kupuję w lumpach ręczników,bielizny a nawet butów,a fuuuj!!!
Kinguś może byś nas poodwiedzała,ja serdecznie zapraszam do Gorzowa.
Anaberku ja czasami też mam obiawy małej depreski jesiennej,to minie,mam nadzieję,hihi.
Mój m ma dziś imieniny,upiekłam jemu serniczek i wieczorkiem dostanie niespodziankę.
Wiola to namęczy się Nastka z tym pierońskim kaszlem,a kysz niech pójdzie precz wredna gadzina od dziecka!!!
Scoti,Aga i Martuś coś wasze maluchy się ociągają,a tu ciotki z bb siedzą jak na szpilach i czekają na dobre wieści,powodzenia kochane!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lo matko, ale sie Was naczytalam.
Mnie nie bylo, bo mam kupe zalatwiania w zwiazku z samochodem. Wczoraj odstawilam auto do serwisu i dochodze do wniosku, ze bez niego to tak wszedzie daleko. Do domu przychodze to padam z nog. Wczoraj Was ledwie nadgonilam i poszlam apac. Dzisiaj pomyslama, ze chociaz sie odezwe, zebym karniakow nie tancowala. Jestem tak zmeczona, ze nawet nie wlaczylam lapka tylko korzystam z tableta. Dodatkowo w pracy pelno rzeczy do robienia. Nie wiem w co najpierw rece wlozyc i ciagle ktos cos czegos chce. Obawiam sie, ze w sobote wesele sie skonczy dla mnie o 24;)
Anaber, to ze teraz sie kiepsko czujesz to wina odstawienia cukru. Twoj organizm uzaleznil sie i teraz musi przestawic sie na inne zrodla. Poza tym Ty karmisz, wiec nie mozesz tez za bardzo ograniczac sobie kalorycznisci posilkow. 3 kilogramy w 9 dni to bardzo duzo. Mowi sie, ze zdrowe odchudzanie to ok 0,5-1kg na tydzien. Ale na poczatku zawsze szybko idzie, bo organizm nie wie co to dieta i szybko reaguje. Pozniej bedzie juz wolniej spadala waga. Oczywiscie trzymam kciuki, zebys osiagnela cel
Marta, Scoti, czy Wy sie rozpakujecie jeszcze w tym roku? :)
Aga, mam nadzieje, ze uspokuja troche tetno Twojego dzidziolka
Anisiaj, jak ja Ci zazdroszcze zwolnienia. Odpoczniesz sobie. Daj znac jak szefowa zareagowala. Jak sie czujesz tak w ogole,?
Ja do tesciowej mowie mamo, ale tescia nie trawie, wiec slowo tato nie potrafi mi przejsc przez gardlo
Bobo, kombinezonek przesliczny
Kurcze, reszty nie pamietam:( ide sie wykapac, bede za chwile

Dzoanko to faktycznie masz urwanie kapelusza:sorry2: dobrze że zajrzalaś wracaj po kąpieli jak nie zaśniesz:blink: Bobo ty to masz z tym spaniem jak w nocy śpisz później?:sorry2: 6mamo-mam nadzieje że ją opuści bo w nocy ją okropnie męczylo biedna siedziala dlugo tak jak ja ostatnio przy zgadze ona nie spała biedna a ja razem z nia tak mi jej żal bylo:-( Ja siedze czekam na rehabilitantke bo ma do małej przyjechać A pojechał opony zmienić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry