• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzonka no najważniejsze że papiery złożone najwyżej będą Was wzywać do uzupełnienia. A leż sobie sama bym się walła na łóżko bo dziś mam kiepski dzień.
Wiolka czyli wózek tako fantazja tak?

witaj dzoanka - ja też za chwilę będę w łóżku więc witaj w klubie :-)

zrobiłam sobie małe spa... wzięłam ciepły prysznic, sianokosy - jak to mówi dzoana - wybalsamowałam się -jejku nie pamiętam kiedy miałam czas żeby po prysznicu porządnie wetrzeć balsam :szok: hehehehehe
Umówiłam się na zmianę opon na poniedziałek :-)

kinga spoko nie przeszkadzają mi Twoje pomyłki ;-)

6 mamo nas tutaj się nie da nadrobić ;-)

kąpiemy małego - przychodzi sms... mój m mówi: idź zobacz może któraś z bejbibum urodziła :-D:-D:-D:-D hahahahhaha ale się z niego uśmiałam, ale faktycznie taka była moja myśl :-D

Bietka, mnie sianokosy czekaja jutro albo w piatek, bo M juz krzywo patrzy i zatuje, ze niedlugo bede mogla z nim konkurowac. A w sobote zakladam sukienke, wiec musze jakos wygladac. Dobrze, ze mi przypomnialas o oponach, musze zmolestowal mojego szanownego meza, zeby to zalatwil.
Kazda z nas wyczekuje tych waznych smsow, a nasi mezowie tylko pukaja sie w czolo, ze wariatki:)
Marta, ja bym zjadla gulasz i buraczki takie jak moj M robi. Drobno starte i z octem i pieprzem, mniam. Ale nie mam ani gulaszu, a burakow nie moge jesc:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry