Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzonka ja robię buraczki na słodko kwaśno ;-) pycha mam w słoiczkach - więc zapraszam. A dlaczego nie możesz jeść? Bobo to samo mi znalazło ale Wiolka chyba mówiła o tym drifter czy jakoś tak
Marta, dziekuje za zaproszenie buraki maja wysoki indeks glikemiczny, a ja staram sie jesc to co ma raczej niski i sredni. Buraki dorownuja cukrowi od czasu do czasu sobie pozwalam, ale dzisiaj Wiola mi smaka narobila
Bietka, w zeszlym tygodniu cwiczylam 4 razy w tygodniu. W tym jeszcze ani razu, bo w domu jestem po 18 przez to zalatwianie i latanie po komisariatach no i zla przez to jestem
Bobo jeszcze nie żaden z nich bo aplikacje miał inne i bez fotelika za 600zł albo 600coś Marta mówilam o drifterze bo też mi go pokazywała i pokazywala mi drugi który nazwala fantazja z kolami pompowanymi i aplikacjami Dzoanko nie chcialam kochana
Dzonka oj tam... raz na jakiś czas można sobie pozwolić tym bardziej że dużo rzeczy tuczy Bietka a ja chce czekoladę he he he Bobo wiem wiem a Ty w końcu jaki ?
Marta, dlatego raz na jakis czas sobie pozwalam, pewnie niedlugo poprosze M, zeby mi ugotowal
Panie, ja zmykam, bo oczy mi sie kleja. Postaram sie rano wejsc, zeby sie przywitac. Buziole na dobry sen