reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo od poniedzialku do srody nie skakalam bo bylam zla ze mala nie chce wyjsc i olalam, od wczoraj juz skacze jak zaczyna mnie cos bolec, ale mala jest uparta moze jak Marta i Aga urodza to sie osmieli i zechce pokazac swoja buzke wiec dziewczyny do roboty!!!

witajcie

wybaczcie że tak zniknęłam wczoraj, ale nie chciało mi się sprzątać... i jak wrócił m wzięłam psa na spacer. Paskudnie było ale przynajmniej się "rozerwałam" bo z małym wczoraj nie wychodziłam.
po spacerze ciepła herbatka... i oglądaliśmy foteliki
potem 1,5 godz na skype z kumpelą i poszłam z m obejrzeć film "nad życie" i do 24 ryczałam jak bóbr... :-(

miłego dnia ... :* :-)
idę poczytać co się działo wczoraj

bobo jak tam dzisiaj - boli brzuch ????
marta, scoti zapraszam do mnie na weekendowe sprzatanie .... może coś się ruszy :-)

widzę, że tylko Borys i Igor grzecznie posłuchali i wyszli w miarę w terminie :))))) :-D:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ja powiedziałabym ze sie wyspalam gdyby nie skurcze i dodatkowo jakieś dziwne bóle dolu brzucha z uciskiem :wściekła/y:całą noc mnie bolalo teraz też czuje sie jagby mnie ktoś skopal po dole brzucha bolało dość mocno bo mnie budziło w nocy zobacze co gin we wtorek powie:dry: ide was poczytać u mnie dziś zimno jak cholera:shocked2: Goisulek co do twojego wpisu to nie słyszałam nigdy polowy z tych rzeczy melise pije czasami wieczorem przed spaniem ale mój lekarz powiedzial ze jest całkowicie bezpieczna (pod warunkiem ze nie pije sie jej w jakichś ogromnych ilościach tylko kubek lub filiżanke raz dziennie)co do zielonej herbaty wydaje mi sie ze troszke to naciągli ja przed zajściem w ciaże z Nastką ani w ciaży nie pilam wcześniej nigdy zeielonej herbaty a mała ma rozszczep robiliśmy badania i lekarze sami nie znali przyczyny jej choroby bo nie jest to wina genów lekarz nam powiedzial ze takich dzieci rodzi sie jedno na 1000 i u nas jest to tysieczne dziecko więc wydaje mi sie ze zielona herbata nie ma tu żadnego znaczenia

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
Nie wchodze za duzo,bo nie mam nastroju. Wczoraj umarla moja babcia, pogrzeb w sobote. Tata moj zabronil mi przyjezdzac,bo to 200km. Zle mi z tym,ale raz,ze mam lekarza,dwa,ze nie czuje sie najlepiej. Plamien nie mam,caly czas leze. Wieczorem bardzo bolal mnie brzuch,ale chyba zoladek. Teraz lekko boli, a w zasadzie tak jakby mnie ciagnal,byl napiety. Nie wiem czy to macica sie rozciaga, czy co? Wiec leze jak kloda i sie tym wszystkim doluje.

Witam się i ja!!!
Widzę,że jeszcze między innymi na tapecie był temat namolnie dzwoniących teściowych.Hihi no tego wam nie zazdroszczę,moja teściowa do mnie nie dzwoni,o nie ona by się nie zbrukała taką brudną czynnością,ma innych pupilków do obdzwaniania.
Wiola u nas na cmentarzu też spokój i cisza,piękne miejsce pełno drzew,ptaki śpiewają,jak w parku gdyby nie te groby.Ale cmentarz niestety na peryferiach miasta,daleko od nas.Ale czasami chadzamy i wtedy odwiedzamy dziadka,tam stawiam lampkę i dla dziadka i dla mojego braciszka(bo nie ma swojego grobiku) i idziemy do mojej cioci-babci(to była ciocia mojej babci).Zmarła jak miałam 6 lat,ale pamiętam ją doskonale,bardzo mnie kochała i ja ją.
A ta Bee-Zee to chyba nas ignoruje i olewa,bo nie odpowiada na prośby by coś o sobie napisać,skoro jest taki zwyczaj,tylko milczy!
Anisiaj kochana bardzo mi przykro,przyjmij ode mnie szczere wyrazy współczucia!Ja wiem jak to jest nie móc jechać na pogrzeb babci.Moja babcia zmarła,kiedy byłam w ciąży z Ewelinką.Nie dołuj się niepotrzebnie,trzymaj się.Jestem z tobą myślami i tulę do swojego serducha!!!

Dziewczynki wczoraj jak zasypiałam,to przyszedł mi do głowy pomysł na wierszyk,ale nie miałam siły zapisać i jak tylko wstałam to zapisałam.Zbliża się listopadowe święto i tak mnie coś natchnęło :

Przez gwiezdne wrota
Wejdę do Nieba.
Nie wiem co się dzieje
Tak czuję,że trzeba.

Drogowskazy Niebieskie
Drogę mi wskażą.
Do moich Aniołków
jak dojść pokażą.

Tak mocno wierzę
Że się spotkamy!
Tak mi podpowiada serce
Serce Anielskiej Mamy.