bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
scoti a Ty jeszcze nie na porodowce? skacz wiecej Kochana na tej pilce hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

całą noc mnie bolalo teraz też czuje sie jagby mnie ktoś skopal po dole brzucha bolało dość mocno bo mnie budziło w nocy zobacze co gin we wtorek powie
ide was poczytać u mnie dziś zimno jak cholera
Goisulek co do twojego wpisu to nie słyszałam nigdy polowy z tych rzeczy melise pije czasami wieczorem przed spaniem ale mój lekarz powiedzial ze jest całkowicie bezpieczna (pod warunkiem ze nie pije sie jej w jakichś ogromnych ilościach tylko kubek lub filiżanke raz dziennie)co do zielonej herbaty wydaje mi sie ze troszke to naciągli ja przed zajściem w ciaże z Nastką ani w ciaży nie pilam wcześniej nigdy zeielonej herbaty a mała ma rozszczep robiliśmy badania i lekarze sami nie znali przyczyny jej choroby bo nie jest to wina genów lekarz nam powiedzial ze takich dzieci rodzi sie jedno na 1000 i u nas jest to tysieczne dziecko więc wydaje mi sie ze zielona herbata nie ma tu żadnego znaczenia