reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj kochana przykro mi bardzo ale napewno będzie lepiej dla ciebie i dzieciatka zostać w domu bo faktycznie daleko,pewnie sie macica rozciąga na to mozesz pić albo zażywać magnez jest w ciaży w 100% bezpieczny i duży lekarzy zaleca go zażywać:tak:trzymaj sie dzielnie i zaglądaj do nas jak tylko będziesz miala chęć;-) 6mamo-piękny wierszyk jesteś niesamowita:-) u mnie tak sie zachmuralo że zachwile albo będzie sypal śnieg albo będzie oberwanie chmury bo zrobilo sie czarno:szok: a ja musze iść na zakupy a nie chce mi sie jak cholercia:confused2:

reklama
kochana mnie do 12 tyg bolał brzuch jak na @
nie pamiętam czy ciągniecie :-(

leż, odpoczywaj na pewno wszystko jest dobrze :* całuje Cię :*

przykro mi z powodu babci - przesyłam kondolencje... Twój tata ma racje :-(

wiolka przepraszam nie doczytałam, jak było wczoraj na wizycie? OK ?

anisiaj wyrazy wspolczucia....kochana nie stresuj sie bo to nie jest dobre dla fasolki, wiem ze bys chciala jechac na pogrzeb ale zostan w domku, pomodlic sie mozesz w domku a na grob pojedziesz juz jak urodzisz i wypoczniesz, Babcia napewno by zrozumiala...

6mam wierszyk piekny...az lezka mi poleciala, Ja niestety nie mam talentu poetyckiego a bardzo bym chciala...

Anisiaj tak takie uczucie ciągnięcia jest normalne i bolesne może cie boleć do 3 miesiaca albo i dlużej bo wszystko sie rozciąga dlatego większosć kobiet na to zażywa magnez który też działa rozkurczowo i nospe;-) Bietka było fajnie pani psycholog wporządku młoda kobieta ale bardzo sympatyczna na g napisałam więcej

Ostatnia edycja:
Wiola ja nie wiem.O herbacie zielonej czytałam już wiele razy.Wkleiłam tylko to co może komus się przydać.
Tak naprawdę nigdy nie wiemy co może zaszkodzić.
Ja nie wiedząc że jestem w ciąży poszłam do fryzjera.Farbowałam włosyI nigdy się nie dowiem czy to zaszkodziło mojemu dziecku czy nie.Wiadomo że I trymestr jest najwazniejszy dla dziecka szczególnie kilka pierwszych tyg.

Gdybym wiedziała....ale nie wiedziałam.

Krysiu bardzo ładny.

Bietka ja się się zryczałam.

Anisiaj przykro mi z powodu babci.

Gosia wiadomo że wszystko może mieć zły wplyw na dziecko ale jedne rzeczy w większej ilości a drugie w mniejszej myśle że farbowanie wlosów aż tak bardzo nie zaszkodzilo twojemu dziecku niemniej tego dokładnie sie nigdy nie dowiemy jak sama mówisz,nie rozumiem tylko w życiu tego że są matki które całą ciążę piją palą ćpają i donoszą ciaże rodzą "zdrowe" dzieci a inna kobieta stresuje sie każdym bólem każdą swoją decyzją czy aby nie zaszkodzi i gdzie tu jest sprawiedliwość...:-( w czasie kiedy ja urodziłam nastke to w miejscowości gdzie mieszkają moi rodzice taka pijaczka też urodziła dziecko z jednego roku i miesiąca co nasza mała i nikt nie wiedzial ze jest w ciaży bo całą ciążę brzuch czymś wiązała zeby widać go nie bylo nie chcodzilą wogóle do lekarza i pila:wściekła/y: a chłopczyk zdrowy

reklama
Wiola kto wie może coś tym dzieciom dolega tylko nie wiemy,nie jest to widoczne. Myślę że alkohol zawsze ma wpływ na dziecko....Ale powszechnie tak jest że dziecko jest zdrowe.
Czytałam kiedyś książkę o dziecku którego matka piła w ciąży. Nie pamiętam tytułu.
Znam tez osobę która wstydziła się ciąży,wiążała brzuch i dziecko jest chore...:-(
jakie to smutne.

A kto powie coś dobrego?:tak:powiedzcie coś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry