reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :)
polozylam sie bo znow parla mi na szyjke :( pospalam soebie przygotowalam obiadek i czekam na m zebysmy zjedli i on do pracy a ja sama znow :(
anisiaj bardzo mi przykro kochana z powodu smierci babci :(
bietka teraz brzuch lepiej jak polezalam
aniolkowa bardzo tani bilet kupilas :)

dziewczynki ja tylko na chwilkę witam sie i zmykam :)

dziś jedziemy do tesciów i mam troche roboty bo muszeb wszystkich pakowac, ogarnąć mieszkanie i chcemy za jasnego jechać bo ja strasznie sie boje jak jest ciemno bo kiedyś sarna nam wybiegła i ja niestety uśmierciliśmy no i auto było mocno uszkodzone, od tamtej pory boje sie i wole jechać za jasnego.

Anisiaj wyrazy wspołczucia.

Jak dojade to odezwę sie z telefonu :)

milego dnia. nad morzem też zimno niby słońce świeci ale mroźno w nocy było -3 i rano wszystkie auta oblodzone :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wróciłąm z zakupów u mnie dziś na obiad królik w sosie śmietanowym i zupka ogókowa a ja dla siebie kupilam pierogi z jagodami oprzeć sie nie moglam:-D zajrzałam do teściowej do sklepu bo przechodziłam obok późniejby znowu do A jęczała że chodze obok i nie wejde i oczywiście pytala kiedy jade rodzić czy wszystko mamy i że jej córeczka powiedziała że urodzi specjalnie dla niej 22 bo ma babcia celinka imieniny skrytykowała szpital w którym będę rodzić bo jej koleżanki córka pdobno ostatnioo tam rodziła i dziecko miała owinięte pępowiną przecież żaden lekarz jej tego dziecka specjalnie nie owinął a najważniejsze że sie urodziło i jest zdrowe:wściekła/y: ale jednym uchem wpuszczam jej uwagi drugim wypuszczam:tak: kupilam sobie w aptece maseczke do włosów z Biovaxu i podobno jest dobra wypróbóje po balejażu dziś ide coś robić zajrze jak sobie z obiadem porobie;-) Anaber miłego weekendu Aguś zdrówka i leż kochana:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry