Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My na wyjazd w marcu w czworke w 2 strony musimy wydac okolo 400 funtow
m pojechal na montaz a na 15 idzie do roboty a tu jeszcze zeby zdazyl obiadek zjesc
nie lubie czegos takiego
w dodatku sam
Bobo genialne z tym koniem
Aniolkowa-ona to jest troszke pier...nieta mam tą przyjemność chodzić w tym samym czasie w ciąży co jej córusia ktora rodzi jej nalepsze wnusie więc są ciągłe porównania bo ewelinka to i tamto żyjemy w wolnym kraju ona mi szpitala wybierala nie będzie (dziekować Bogu) tam gdzie teraz jej córcia będzie rodzila ja rodziłam Nastke na kopernika bardzo dobry szpital wiem o tym ale chce zobaczyć jak jest gdzie inedziej a tak jak Marta mówi wszystkim na raz sie nie dogodzi moja koleżanka też rodziła na kopernika i zarazili ją tam żółtaczką po porodzie i jej szpital podpadł powiedziała że nigdy już tam rodzila nie będzie więc nie ma zlotego środka dla wszystkich
zjadłam zupke teraz odpoczywam żeby mi sie ulożylo zaraz ziemniaczki nastawie bo robie zapiekane do królika najchętniejbym poszla spać
dzwonili do mnie ze sklepu będę miala wózek w fiolecie tylko troszke inne odcienie niż te co chcialam jako pierwsze bo ostatnie dwa egzeplarze wózków zostaly więc wole takie niż beż we wtorek albo środe wózek przywioza więc fotke wam wrzuce