reklama

Nasze sprawy...

Wiolka co za kobieta brak słów każdy szpital ma różne opinie przecież jednemu się podoba, drugiemu nie. Oj też bym zjadła takie pierożki ze śmietaną i cukrem mmmmm :-) kurka Wy tu same dobre rzeczy robicie.
Anaber bezpiecznej drogi i powrotu do domku

reklama
10294_10152137465040227_2031424692_n.jpg

hahaha

ogarnelam troche mieszkanko, czeka mnie jeszcze szorowanie kuchni ale to jak mala zrobi sobie drzemke.

Zaraz chyba pojdziemy na spacerek slonce swieci troche chlodno ale damy rade.

Anisiaj przytulam :-(

Kinga zawsze macie takie tanie bilety?:szok: My na wyjazd w marcu w czworke w 2 strony musimy wydac okolo 400 funtow

reklama
Jestem królik sie dusi:-D w dodatku sam:-p Bobo genialne z tym koniem :-D Aniolkowa-ona to jest troszke pier...nieta mam tą przyjemność chodzić w tym samym czasie w ciąży co jej córusia ktora rodzi jej nalepsze wnusie więc są ciągłe porównania bo ewelinka to i tamto żyjemy w wolnym kraju ona mi szpitala wybierala nie będzie (dziekować Bogu) tam gdzie teraz jej córcia będzie rodzila ja rodziłam Nastke na kopernika bardzo dobry szpital wiem o tym ale chce zobaczyć jak jest gdzie inedziej a tak jak Marta mówi wszystkim na raz sie nie dogodzi moja koleżanka też rodziła na kopernika i zarazili ją tam żółtaczką po porodzie i jej szpital podpadł powiedziała że nigdy już tam rodzila nie będzie więc nie ma zlotego środka dla wszystkich:no: zjadłam zupke teraz odpoczywam żeby mi sie ulożylo zaraz ziemniaczki nastawie bo robie zapiekane do królika najchętniejbym poszla spać :sorry2: dzwonili do mnie ze sklepu będę miala wózek w fiolecie tylko troszke inne odcienie niż te co chcialam jako pierwsze bo ostatnie dwa egzeplarze wózków zostaly więc wole takie niż beż we wtorek albo środe wózek przywioza więc fotke wam wrzuce:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry