Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

6mamo niby wiem ale ja to wiecznie jakaś sie winna czuje i że taka zla jestem bo go wyrzucam ach daj spokój ale przez swoją naiwność tak mnie wykorzystali i skoro kuźwa te dziady skrupółów nie mialy wiedząc że ja w ciązy jestem i Nastke mam chorą a dziadek mial pomagać a ciaży to ja też nie mam,chociaz od zeszłego tyg siadl na dupie wie że wyprowadzka sie zbliża i po rynku nie goni nie pije ale jak wszystko u niego to tylko do czasu trwa niestety.Królika trzeba napewno długo dusić ja nie mam jakiegoś konkretnego przepisu poprostu wrzucam do gęsiarki albo głębszej pateli czosnek i cebulke podsmażam do tego liść laurowy ziele angielskie później mięso dorzucam podlewam wodą i dusze tak długo aż mięso robi sie mięciutkie później dorzucam majeranek oregano wegete piepsz natke pietruszki dalej dusze a na koniec zalewam śmietana najlepiej taką wiejską gotuje i już
a na kaczke to przepisu nie mam nie robilam szczerze mówiąc nigdy bo trzeba ją dobrze umieć zrobić to już wyższa szkola jazdy żeby za sucha nie byla więc póki co sie za to nie biore