Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta 2 to piatek wiec dobrze jakby od razu sie zajeli bo nie wiadomo jak w weekend wywoluja. a szkoda zebys lezala tylko w przez weeekend a oni np sie Toba od poniedzialku zajma. zapytaj lepiej gina co i jak
p.s ja mam 4 listopada urodzinki wiec moze Olis wtedy wyjdzie do cioci hihih 6 mamo no to dobrze ze bialko m nie idzie na marne
Bobo ja mam cosatto cabi po Mayi gondola i spacerowka
kupilismy tez uzywany podwojny jak bede musiala brac dwie panny sama i spacerowka po malej Jane Sonic
Wiec wozkow ci u mnie dostatek hehe tylko maz srednio zadowolony
Hej Dziewczynki! ja dzisiaj miałam jak zwykle zakręcony dzień. W dodatku ucze się ustaw bo składam dok o pracę, ale marne moje szanse raczej:-( Na poprawę humorku zrobiłam czekoladę do picia na gorąco
Marta, mnie też mówili jak szłam do szpitala w piątek, że przez weekend nic nie wywołują i nie robią. I faktycznie. Mniej badań, mniej lekarzy. A tu w sobotę urodziłam
Scoti, u Ciebie to też lada chwilka:-) Rodzisz naturalnie?? I wrzuć wózek:-)
6-kowa owocnych staranek &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj, bardzo mi przykro!!!!! Tulę!!!!!!!!!!!
Marta majke urodzilam 16marca a termin z usg mialam na 18.03, nie pamietam jaki mialam termin z OM
Justi raczej naturalnie tutaj bez wskazan nie robia cesarek na zyczenie, teraz mi to na reke bo musze byc od razu po porodzie na chodzie na lezenie w szpitalu nie moge sobie za bardzo pozwolic.
Scoti wózków cały garaż U nas Kubek ma 3 wózki a u teściów 2:-)Ale to dlatego że 3 odziedziczył po dzieciaczkach szwagierki:-)
A ja myślałam ze przy drugim dziecku to przed terminem się rodzi:-):-):-)