reklama

Nasze sprawy...

reklama
dżoanko - udanej zabawy! ja nie lubię wesel, na których sama mam dbać o transport, albo czekać jak na dobicie do tej 4-5, kiedy będzie autobus..baw się dobrze kochana! dobrego jedzonka Ci zazdroszczę ;)

gosiulku - myślisz, żeby już się starać?

dziewczynki zmykam już do tego gina, bo mamy 30 minut drogi, a u nas się jeszcze wchodzi do położnej wcześniej. buziaczki!

Dzoanko ja nie mam czasu na zastanowienie. Jeśli chcę to musze już.Bo nie wiem kiedy wyjdzie i czy wyjdzie.
Ja wierzę, że Ci się uda:tak:
dzoanko i ktos was odbiera z wesela? pamietaj ze bawicie sie godzine dluzej :) bo zegarki sie dzis przestawia :)
moj m dzis w nocy jedzie po kumpla bo tez gdzies na weselu bedzie 60 km od poznania jedzie po niego.
Mój Tata przyjechał, żeby nas zawieźć i później nas odbierze.
dżoanko - udanej zabawy! ja nie lubię wesel, na których sama mam dbać o transport, albo czekać jak na dobicie do tej 4-5, kiedy będzie autobus..baw się dobrze kochana! dobrego jedzonka Ci zazdroszczę ;)

gosiulku - myślisz, żeby już się starać?

dziewczynki zmykam już do tego gina, bo mamy 30 minut drogi, a u nas się jeszcze wchodzi do położnej wcześniej. buziaczki!
Ja też nie lubię jak jeszcze muszę sobie sama transport załatwiać. Jak organizowałam własne wesele to albo zapewniłam transport dla Wrocławian albo spanie dla gości spoza miasta. Dobrze, że mój Tata jest taki kochany i nas zawiezie i przywiezie. Napisz mi smska jak wizyta, bo dzisiaj to już nie wejdę na BB:zawstydzona/y: &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Ja już się pożegnam, bo juz Tata jest i musze dokończyć przygotowania. Buziaki i miłego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry