Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tak marta
bobo może żydówką była... nie wiem konkretnie , ale chyba te 2 wiary które napisałam.. kiedyś uczyłam się o tym...
w ogóle ile ja mądrych rzeczy wiedziałam, człowiek nie trenuje i wiedza ulatuje... a 5 lat wkuwałam stosunki miedzynarodowe - jak się mnie pytali co będę robiła po politologii to móiłam im że będę pracowała w TVN
ja pierdziele bobo zostało Ci 2 tyg do oficjalnie donoszonej ciąży - pamiętam Twojego Aniołka... staranka, test, oł siet ale czas mija.......
marta pamietasz ten program? bietka pamietam jak mnie m z sanatorium odbieral i wlasnie wtedy byly staranka a tu Juliska juz na wylocie zlecialo strasznie chociaz mnie sie teraz dluzy jakos .... juz bym chciala miec mala przy sobie
bobo marcie pisałam to jakieś 3 tyg temu : korzystaj !!! wiesz: kino, zakupki jakies dla siebie i sen :-):-):-)
ale naprawdę zleciało .... Twoją całą ciążę pamiętam dokładnie - tę poprzednią również... pamiętam że zaczynalaś od niskiej bety... coś ok 35 czy jakoś tak, pamiętam jak Ci pisałam że ja miałam ok 1000 - i to wszystko na poprzednim wątku
ale leci czas.... no cóż mój Igi ma już 4 m-ce ...
wiola, justi, gosiulek a Wy gdzie ???
kochane idę się położyć... nadmiar wrażeń, mnie zmęczył dzisiaj buziaki -słodkich snów :*