Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem A mi lapka wziął bo ogladał coś w końcu poszedl sie kąpać oglądam kątem oka na AXN egzorcyzmy Emily Rose i zaglądam do was Gosiulek ja mam ogrzewanie gazowe
Gosiulek w tej chwili ostatni rachunek jaki mi niedawno przyszedł to 255zł zaniedlugo pewnie będzie to 600 lub 700zł a od stycznia zawsze przychodzą na 1000zł 1200 Bobo mi A teraz przełączyl na coś ale za chwile sobie przelącze Marta dobranoc
Gosiu mamy 220 m kwadratowych ponad kominkiem dogrzewamy z tym ze kominek najwięcej ogrzeje salon reszta łazienki i korytarz kuchnia tzreba na chwile centralne włączyć ostatnio wieczorami włanczamy piec żeby w domu bylą jednakowa temp podgrzejemy i wylanczamy to są rachunki średnio raz na 2 misiące lub na 1,5 miesiaca bo tak u nas za gazem chodzi,uciekam spać dobranoc