reklama

Nasze sprawy...

WItam się niedzielnie:) Wczoraj uciekałam nagle, bo światła nie mieliśmy, albo włączali na 5 min i wyłączali.
Gosiu u nas dawno temu było ogrzewanie gazowe, ale rachunki olbrzymie przychodziły. Kolezanka korzysta z takiego i płaci coś jak Wiola, około 1000zł. Może twoja znajoma ustawia na min i ma picówe w domu, to wtedy uwierzę że ma małe rachunki. Nie da się oszukać, bo albo płacisz albo marzniesz. My w nowym domu robimy ogrzewanie na zwykły opał.
Aniołkowa! baw się dobrze!!!!
Wiolu napisz co z dziadkiem, czy ci go zabiorą.
Miłego dzionka dla każdej!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam się i ja dziewczynki!

M na rybach,a ja jakoś nie wyspana mimo przestawienia godziny.
Wczoraj na tapecie było między innymi kto jakiej muzy słucha,no i ja słuchałam tego samego co Gosiulek,do tego był LIMAHL(miałam nawet taką fryzurę),SANDRA,ROXETTE,BLUE SYSTEM,SHAKIN STEWENS,CC CATCH a z polskich to BAJM,SKAWIŃSKI z zespołem,SWEET NOISE,GOLEC uORKIESTRA,BRATHANKI,CZERWONE GITARY.
A jak byłam młoda,to kochałam się w THOMASIE ANDERSIE.
Na dyskoteki raczej nie chodziłam,bo nie umiałam tańczyć a i rodzice nie chcieli puszczać.

Kinguś baw się dobrze i wracaj do nas szybko!!!
Wiola jak się czujesz,jak Nastusia,czy dziadek już wyeksmitowany?
Gosiulku ale ty się masz z tymi bólami głowy,współczuję.A jeśli kochana czujesz,że już chcesz jeszcze raz być mamusią to nic nie stoi na przeszkodzie.
Justi jak tam Kubolek już odsmoczony i odpieluchowany,bo mój Franca niestety jeszcze nie i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać???
Scoti jak się czujesz kochana,jak Lilly???

Miłego dnia dziewuszki!!!:tak::-)

My juz po śniadanku, chłopaki bawią się a ja mam chwilę dla siebie:-)
6- kowa, ja znalazłam złoty środek na smoka:-) i pożegnaliśmy się z nim na wiosnę. Pewnej pięknej soboty o godzinie 7 rano:-) Kubek leżał ze smoczkiem u nas w łóżku, i ja mówię "o nie, taki duży chłopak, nie może mieć smoka" i mówię do Kuby: "Kubusiu, mam pomysł, oddamy smoka dzidziusiowi małemu, a tobie kubimy jakiś fajny samochód". A kuba: zerwał się na równe nogi, wyciągnął smoka z buzi i mówi: be - smoczek be". I mama chodz jedziemy do sklepu:) Przetrzymaliśmy do godziny 10, az cokolwiek będzie otwarte:-) i wybrał sobie wóz policyjny. W sumie miał 2 dni słabości, że wspominał, ale tak bardziej od niechcenia. Przetłumaczyliśmy ze ma nowy samochód i dał spokój.
A pieluchy wyrzuciliśmy koło maja, czerwca. Teraz to już ładnie załatwia się na kibelek z nakładką.

Dzień dobry ja sie witam z kawą inką i kanapeczkami Gosiulek jakichś bardzo małych rachunków nie mamy ale dom wielki więc ogrzać mamy co i na 2 miesiące 1200zł to w sumie nie jest źle a mam w tym cieplą wode tak samo więc wiadomo coś za coś gaz to też wygoda na węgiel musielibyśmy sami kupić piec a to duży koszt nie mamy tego węgla gdzie trzymać i cena węgla też jest spora a potrzebowalibyśmy go troszke żeby dom ogrzać calą zime Justi mają go dziś zabrać dam znać popoludniu 6mamo-ja sie dobrze czuje ostatnio spać nie moge po nocach nie wiem czemu ale jikoś idzie do przodu mala odrobinke kaszle ale już mniej u nas śnieg leży i Nastka stwierdzila ze możemy iść bałwana lepić i na sanki :-D

Ale mnie m wściekł.Ja do niego dzwonię i grzecznie pytam dlaczego nie dzwoni,a on twierdzi,że ja jemu awanturę robię,poza tym miał jechać tak sobie na ryby.A niestety pojechał na zawody wędkarskie,które będą trwać do 14,potem ważenie ryb,rozdanie nagród itd.Cholera w chacie będzie po 15 albo jeszcze później,a mieliśmy iść i na spacer z chłopcami i posprzątać na cmentarz i mojej babci telewizor zawieźć.Kurczę po ciemku nie będę tego robić.Szlag znowu sama w domu i sama muszę coś wymyślić.Jutro zabieram mu auto,niech zapindala na piechtę do pracy,a ja sobie do mamy pojadę w odwiedzinkki.
A wiecie co mój hrabia wczoraj wieczorem powiedział,otóż stwierdził,że w domu nie chce się jemu wysilać i myśleć,bo robi to w pracy,a w domu chce mieć lajt.Od myślenia i inwencji twórczej w domu jestem ja.

Bobo ale masz fajnie,mój m rzadko mi coś kupuje,bo twierdzi,że nie umie,że on nie ma gustu.
Bietka ty też masz super randka z m w kinie mmm,słiodziutko.Mnie m nie zaprasza,to ja go kiedyś zapraszałam.Chyba się nigdy niespodzianki od niego nie doczekam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry