reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś ja na misia też trochę czekałam, napewno ponad miesiąc. Teraz mój kot się nim bawi ;-) A nie wiem czy mi się paczuszka przyda, bo nie wiem kiedy w ciąże zajdę i czy zajdę...

Kochane zbieracie naklejki z Żabki za zakupy? Ja ostatnio odebrałam dużego Kłapouchego, jest boski ;-) I też czeka na dzidzię ;-)

Suonko nie gadaj głupot,na pewno się przyda.Jeszcze będziesz narzekać na mdłości i bóle pleców w ciąży.
Ja w żabce nie kupuję,za drogo dla mnie i za daleko mam.Wolę biedronkę lub intermarche.

Kchochane załapałam dolinkę przez własne dziecko.Mój mały Franca doprowadza mnie do szału i łez,swoje sprawy mały gnojek rozwiązuje siłowo i z wrzaskiem,wszystko niszczy,rwie gazety i książki,łazi po meblach,masakra:szok::szok::szok::zawstydzona/y:!Dziś uderzył mnie mocno pięścią w pierś tylko dlatego,że nie dostał cukierka,a wcześniej nawrzeszczał na mnie.Czasami brak mi pomysłów jak dotrzeć do takiego 2,5 latka.Wszystko jest na nie,wszystko jest na przekór.

reklama
6mamo oprócz siusiania to nadal boli mnie brzuch jakbym miała zakwasy taki dziwny ból ale jak rozchodzę to jest dobrze wczoraj mały dał popalić tak mi porozciągał brzuch na wszystkie strony że szok. Zazwyczaj jest bardzo grzeczny i przeważnie śpi... no i dużo rozstępów mi wyszło źle sie przez to czuje bo chodzę do lustra i patrze :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry