wiolka23
Fanka BB :)
Zjadłam drugie danie i jestem objedzona jak mops
posiedze chwile żeby sie ulożyło w brzusiu i ide myś naczynia a później czeka na mnie prasowanko
Marta tak sieroty jeżdżą za duża prędkość opony nie zmienione i ślisko
mama dzwonila do swojego brata najmłodszego to dziś jest w pracy szlak mnie z nimi trafi jak dziś go nie przewioza ma do mnie dzwonić jak skończy prace zobacze co dziś k..wa wymyślą
posiedze chwile żeby sie ulożyło w brzusiu i ide myś naczynia a później czeka na mnie prasowanko
Marta tak sieroty jeżdżą za duża prędkość opony nie zmienione i ślisko
mama dzwonila do swojego brata najmłodszego to dziś jest w pracy szlak mnie z nimi trafi jak dziś go nie przewioza ma do mnie dzwonić jak skończy prace zobacze co dziś k..wa wymyślą
trzeba Bietkę albo Bobo poprosić. Rzeczywiście słodko wygląda jak śpi tak grzecznie
a jak dziadek ? Czeka spakowany?
dziadek spakowany czeka ja już nie mam dziś sily dzownić za nimi naprawde jstetm już zmęczona poprostu takim graniem w ch...ja a moje telefony nic nie zmianiają jednym uchem im wpada drugim wypada i do dooopy im pogadaj
przyjada to będą a jak go dziś nie wezmą to poprostu my jutro skombinujemy jakieś auto z przyczepką zajedziemy do tego ku...wa durnego synusia który nam go pzrywiózł i weźmiemy to francowate lóżko i zawieziemy do mamy
.