• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jueti napewno sobie upatrś mam nadzieje nie różowe cieżko jej buty kupić raz że musimy mieć wygodne żeby jej stópki nie krzywily i dobrze leżały a dwa że ma wysoką nóżke na podbiciu i większość butow jest za wąska żeby do nich nóżke wlożyla ldatego zawsze w sklepie mierzymy kilkanaście par butów i kilka par z nich tylko na jej nózke pasuje bobo no to ja nie wiem ja bym zjadla ananasa świeżego jutro musze sobie kupić :-p robie wątróbke dla A bo zaniedlugo przyjedzie mala maluje laurke dla mnie Bobo u nas też biało cały dzień śnieg sypie jak tak dalej pojdzie to trzeba będzie kolo domu odśnieżać

Ostatnia edycja:
jestem dziewczynki
boli mnie brzuch kość łonowa i bardzo źle mi się chodzi ale to nie idzie tak szybko skurcze mam częste ale nie regularne, chciała bym żeby się juz rozkręciło, za chwilę zejde sobie jeszcze raz 4 pietra na dół idę pod prysznic i bede mieć zapis ktg

Bobo dziekuję bardzo za smska jak się konkretnie zacznie to na pewno dam wam znać:)

Wiola wszystkiego nalepszego z okazji imienin, szczęsliwego rozwiązania i spokoju:))))

reklama
Aga to pochodź jeszcze i daj znać jagby co :-) Bobo ty to masz z tymi frytkami:happy2: :-p smacznego Justi tyle kaw:szok: ja jak wcześniej pilam to zdarzalo mi sie i 7 lub 8 dziennie a teraz żyje bez kawy i żyje pije tylko inke zalewaną mlekiem Anisiaj melon to też nie głupi pomysl:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry