reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jueti napewno sobie upatrś mam nadzieje nie różowe cieżko jej buty kupić raz że musimy mieć wygodne żeby jej stópki nie krzywily i dobrze leżały a dwa że ma wysoką nóżke na podbiciu i większość butow jest za wąska żeby do nich nóżke wlożyla ldatego zawsze w sklepie mierzymy kilkanaście par butów i kilka par z nich tylko na jej nózke pasuje bobo no to ja nie wiem ja bym zjadla ananasa świeżego jutro musze sobie kupić :-p robie wątróbke dla A bo zaniedlugo przyjedzie mala maluje laurke dla mnie Bobo u nas też biało cały dzień śnieg sypie jak tak dalej pojdzie to trzeba będzie kolo domu odśnieżać

Ostatnia edycja:
jestem dziewczynki
boli mnie brzuch kość łonowa i bardzo źle mi się chodzi ale to nie idzie tak szybko skurcze mam częste ale nie regularne, chciała bym żeby się juz rozkręciło, za chwilę zejde sobie jeszcze raz 4 pietra na dół idę pod prysznic i bede mieć zapis ktg

Bobo dziekuję bardzo za smska jak się konkretnie zacznie to na pewno dam wam znać:)

Wiola wszystkiego nalepszego z okazji imienin, szczęsliwego rozwiązania i spokoju:))))

reklama
Aga to pochodź jeszcze i daj znać jagby co :-) Bobo ty to masz z tymi frytkami:happy2: :-p smacznego Justi tyle kaw:szok: ja jak wcześniej pilam to zdarzalo mi sie i 7 lub 8 dziennie a teraz żyje bez kawy i żyje pije tylko inke zalewaną mlekiem Anisiaj melon to też nie głupi pomysl:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry