reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziękuje wam bardzo.tak dziś mam imieniny i teściówka dzwonila Wioluś tak słucham co ona mówi najlpierw bylam w szoku że dzwoni bo bardzo rzadko do mnie dzwoni ale mnie zaskoczyla nie wiem czy na coś liczy:-D pojechał ciekawe jak mu sie będzie u mamy mieszkalo czy sie z ojcem nie poduszą jak sobie chlapną razem:sorry2:zobaczymy jeszcze po psa ma przyjechać brat mamy bo zostal i śpi w budzie naszej suni a nasza glupiutka psina na polu siedziała A by zawału dostal jagby to widzial bo on odrazu ją do domu wpuszcza żeby czasem sie nie przeziębila:-D Nastke mi teraz beda po 16 przywozić bo dzieci więcej jeździ i drogi są takie jakie są więc siedze z glową w oknie żeby widzieć kiedy podjada i sie nudze Gosiulek zapraszam siedze sama towarzystwo mile widziane pogrzejemy sie przy kominku poplotkowalybyśmy szkoda że tak daleko mieszkacie bo z chęcią bym sie z wami widywala salon mam wielki mialybyśmy gdzie siedzieć:tak: happymummy-nie mam pojęcia jak sie to robi więc nie pomoge

Ostatnia edycja:
Happymum-dziekuje Bobo odpoczne sobie a jutro jak mala zaprowadze na teatrzyk to wroce na spokojnie i biore sie za mycie lazienki i ubikacji bo od soboty dziadek mi cala znowu zakopcil i pokoj musze wietrzyc bo jak dzis weszlam to dym papierosow chcial mnie udusic a w pokoju siwo bylo na koniec tyg kupimy farbe i tata przyjedzie mi pokoj odmalowac jak wymaluje to wywietrze i poukladam w polkach rzeczy malej Bietka dziekuje powodzenia z tesciowa zamelduj sie pozniej zrelacjonowac jak poszlo

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry