Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My płaciliśmy 165zł za osobę w tym mieliśmy ciasta, 3piętrowy tort, litr napoju na osobę i limuzynę w cenie i było pysznie 3 kawałki na osobę . Porozdawaliśmy jedzenie a i tak mega dużo zostało na końcu miałam wyrzucac bo pół roku po ślubie jeszcze miałam w zamrażalce
Bobo, na wszelki wypadek odpuść sobie wszystko co nie było pieczone, czyli zostają ciasta bez kremu i chleb Marta, a wesele miałaś w Poznaniu? Ceny zależą też od miejscowości, czy duża czy mała
Ja na razie zmykam, bo M się do mnie lepi i zapuścimy sobie jakiś film, buźka
marta Ty mialas wesele 2 lata temu. w Poznaniu mialas? oni w Poznaniu 150zl za osobe w restauracji ze wszystkim do woli. wiec cos mi tu nie pasuje
milego seansu dzoanko
wszystko zależy jaka firma robi jeśli chodzi o catering bo restauracja wiadomo daje miejsce my placiliśmy 110zł od osoby i mieliśmy nielimitowane napoje zimne i gorące 4 dania gorące plus rozól i drugie danie cala zimna plyta ciasta na stole i dla gości do domu po paczce i torta a jedzenie bylo pyszne wszystkim smakowalo owoce też mieliśmy od nich nas interesował tylko alkohol i sala dziadek pojechal teraz:-) Teściowa mnie dziś zaskoczyla jako jedyna zadzwonila do mnie z życzeniami imieninowymi i pamiętala ale co sie jej stało to nie wiem