reklama

Nasze sprawy...

teraz tak myśle ze mój partner chyba ma racje jeśli urodziłabym jak syne brdzie miał ok. 3 lat to już bedzie do przedszkola chodził na 3 godz dziennie i będe miała czas zeby dla młodszej dzidzi a po południu dla obojga a np. w wolne partnera dla synka... więc chyba warto poczekać

reklama
Marta, no to było to wesele, na które nie chciałam iść, ale M mnie namówił, bo miało być tak fajnie.
Bobo, nie wiem jakie mają wspomnienia. Młoda była całe wesele naburmuszona i nieobecna. Była w ciąży i ten ślub raczej z przymusu, może dlatego.
Aga, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Coś czułam, że z tym macierzyńskim przedłużonym nie będzie tak różowo jak zapowiadali:wściekła/y:
Happymum, jeśli masz jakieś wątpliwości, to lepiej poczekać. Jesteś młoda, więc ten rok czy dwa nie powinny stanowić problemu

my idziemy w sierpniu na wesele i na sama mysl az mnie telepie a wykrecic sie nie mamy jak bo to kuzynka m i m jest swiadkiem. wesele bedzie napewno mega hahaha 30 osob w tym ok 6-8 mlodych reszta to starsi ktorzy do zabawy juz nie bardzo. masakra

poodkurzałam przynioslam sobie drewno do kominka i teraz sobie siedze sunie z pola wpuścilam doopka jej zmarzla to do kominka chce teraz wejść:-D czekam na Nastusie i jej relacje z przedszkola jutro ją zaprowadzam na 10.40 bo w domu kultury maja jakieś przedstawienie a stamtąd mają pojechać do przedszkola,nauczecielka dziś ją do mnie chwalila że tak wydoroślała zrobiła sie odpowiedzialniejsza i więcej rozumie jak miło jest słuchać dobrych opini o swoim dziecku:-) Dzoana to faktycznie niewypalszkoda że poszliście straciliście czas i pieniądze i wróciliście źli ale niestety nikt nie przewidział że tak sie to potoczy:baffled:

reklama
Justi masz racje dlatego ja mówiłam A jak robiliśmy swoje wesele wole mniejsze ale żeby ludzie mogli zjeść dobre jedzenie i normalnie sie napić wybawić i byli zadowoleni moja psiapsióła niedawno byla na weselu u swojej przyjaciółki i jak sie znią widzialam to okropnie byla zła na restauracje w której byla impreza jedzenie bylo paskudne i polowa gości sie struła lodami mieli sensacje żolądkowe takie wesele to raczej nie wypal:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry