reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta ja nie przepadałąm nigdy za imprezami moj partner taż nie w polsce mieszkaliśmy z mojego P. babcią ale ze wzgledu na jej stan zdrowia. taraz mamy mieszkanie w Uk. 2 sypialnie + salon z aneksem kuchennym ale teraz czekamy na dom:) my oboje tego chcieliśmy i mój P. świata poza małym nie widzi

Anisiaj jakby Aga urodziła to Babcia miałaby rację ale co do imienin to się coś pomyliło he he he

Waśnie na wp piszą że pensje mają spaść a chorobowe tyko 60% płatne no chyba ich powaliło już na mózg :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Bobo Julita to napiera mi albo bardzo nisko albo tak wysoko sie wypina i kopie że mam wrażenie że przebije mi skóre i żolądek wypchnie jest okropnie ruchliwa ale nie wiem jak jest ułożona zapytam jutro lekarza na usg jak pójde:confused: Anisiaj może i tak ale fakt jest taki że zostawiając dziecko z obcą osobą faktycznie pewności nie mamy co ta osoba z tym dzieckiem robi:dry: okropni sa ludzie nieraz naprawde ciesze sie że sama sobie dzieci wychowuje bo obcej osobie bym nie zaufala:no: Scoti kochana to zdążysz sie ogarnąć przed najazdem teściowej wrzuć nam zdjecia małej ksieżniczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry