reklama

Nasze sprawy...

Marta mi w szpitalu kazali się wykąpać w ciepłej wodzie z bąbelkami(nie miałam skurczy ani rozwarcia ale sącyły mi się wody płodowe z krwią) czytałam też że orgazm może przyśpieszyć poród:)

reklama
Happymum ja chodziłam po schodach umyłam okna, podłogi 2 razy, codziennie biorę "gorący" prysznic, próbowałam już tych sposobów i nic ...
Bobo ja mam cały czas takie uczucie i wrażenie że zaraz mi coś wylezie może już się przekręciła główką w dół

6mama Jestem młoda wiem ale byłam gotowa na dziecko młoda matka przecież nie znaczy gorsza nie?
bobofrutek mi się też nic nie chce ale wkońcu trzeba się zabrać za sprzątanie ale to po 14-stej jak moj P. pójdzie do pracy:)

Ależ oczywiście,że młody wiek mamy z niczego jej nie dyskwalifikuje.Nie ma znaczenia czy urodziłaś dziecko w wieku 18 lat czy 30 lat.Liczy się podejście matki do dziecka i inne takie tam.Ja urodziłam Ewelinkę jak miałam 20 lat.
Martuś mów,pisz do nas,marudź nam,od tego tu jesteśmy:tak:!

justi wiem ale dużo ludzi twierdzi ze jak ma sie 20 lat to nic sie nie wie o zyciu i bedzie sie zla matka
bobofrutek mi maly sie tak rozciągał ze oddychać nie mokłam i żebra mnie bolały
Marta ja w domu mam coś takiego jak mata robiąca bąbelki:) i taka kąpiel mi mi w szpitalu pomoła ale zdaje sobie sprawe ze taka mate nie każdy ma no i wanne:P:)ja mate kupiłam ze względu na problemy z kręgosłupem:) teraz może się zacząć nawet za 10 minut wiec trzeba czekac:) mam nadzieje ze jużdługo nie będziesz czekała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry