• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiola, moja dobra kumpela urodziła się 22.11:)
Anaber, wiem o co chodzi:) synek szwagierki też uwielbia spidermana. Wszystkie koszulki muszą byc albo z czachami albo właśnie ze spidermanem. Kolor wybierałam uniwersalny, bo nie wiedziałam jaki kolor bedzie miała jego ewentualna kurtka.
Suonko, Dzoanka, Kinga miejsce się robi właśnie dla was!
Anisiaj, odpoczywaj, mdłości w koncu miną, możliwe że tak jak mnie...mdłości na zapachy minęły tuż po porodzię:-D

reklama
Z tymi gnidami to w szok jestem! A to przecież przenosi się z dziecka na dziecko!
Anisiaj, ależ proszę bardzo:) Ja leżąc na patologii dzień przed porodem miałam mdłości, bo źle pachniało coś mi na sali, zapachniało mi poranne mleko itp. :-)

U nas te gnidy wyszly, bo pielegniarka regularnie spradza glowy. I naprawde nie byla to jednorazowa syt, mimo iz to bardzo porzadne rodziny,aktorskie, polityczne, etc . Mamuski w okularach za 5tys,a dzieci z gnidami sie zdazaly. A u Was przeszukuja dzieci?

u mnie raczej nie to prywarne przedszkole. ja sama sprawdzam Igora glowe i wogole nawt jak sie zalatwia. ale owsiki ciezko znalezc u dziecka :-( niestety Igor zalapal, normalnie widzialam je na wlasne oczy , poszlam do pediatry bo lek jest na recepte zlecil badanie kału pod kątem poasożytow i wyszlo ze nic nie ma.

jestem

Igi poszedł na drzemkę więc mam góra 20 minut :-)

ładne jaja z tymi przedszkolami... anisiaj bo mama zamiast przyjrzeć się dziecku i poobserować je ( spędzić z nim czas) musi jechać do galerii i wybrać te okulary za 5 tys,

anaber może kupisz Igorkowi coś w stylu ceruvit junior - u nas też zaczyna kropić... ciekawe czy się rozleje

justi
fajna czapa - a kiedy masz rozmowę ?

Bietka, w poniedziałek. Test i ewentualna rozmowa. Myślę że rozmowa to już z konkretną osobą będzie. Codziennie ustawy wertuję, ale i tak mogą mnie zagiąć. Jedna ustawa nie przemawia do mnie i zabieram się za nią długi czas. A teraz właśnie zamaist się uczyć, to czytam thiller. wczoraj wypożyczyłam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry