• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej dziewczynki,

Wczoraj wieczor byl super, ale na koniec tak rozbolal mnie brzuch,ze ledwo dojechalismy do domu, a to 30 km od nas. Dzisiaj jestem jak trup i okropnie mnie mdlu, czuje wczorajsze jedzenie...uuuu, to bedzie ciezki dzionek. Zmykam,zeby Wam nie marudzic i polezec. Milego dnia wszystkim!

Dzień dobry ja sie witam przy śniadanku i z kawą inką mała w przedszkolu ja byłam na zakupach bo musialam wymienic czape która A wczoraj dla siostrzenicy kupil bo za mała była i przy okazji o jakimś obiedzie pomyśleć Aniolkowa to dobrze że wyspana przynajmniej humorek jest :tak: Anisiaj współczuje odpoczywaj może ci przejdzie sama chcialaś mdlości:happy:to są:-) Milego dnia dla wszystkich a gdzie reszta?

witam i ja :-) jeszcze w wyrku bo Borys ciagnie cyca ;-) dzis Igorek zostal w domu wczoraj cos kichal i pociagal nosem wiec zdecydowalam ze zostanie i od rana inchalacje bedzie robic z soli.

zaraz ide robic kawke czy ktos sobie życzy.

Anaber ja jestem już po kawce ince ale towarztystwa dotrzymac moge chyba z pogody bo u nas Nastka wróćiła z przedszkola wczoraj zasmarkana i coś pokasluj na katar zapodalam jej kropelki i zobaczymy jak to będzie przez weekend:dry: to leżcie jak tylko masz możliwość dobre i co:-) Suonko a ty gdzie sie podziewasz?:happy:

Witam się i ja. Głosu nie odzyskałam, jest chyba gorzej niż wczoraj bo do tego wszystkiego głowa mnie okropnie boli. Kubek pół nocy nie spał, więc ja usnęłam koło 4 nad ranem.A młody jeszcze śpi. Wyspał się w dzień wczoraj i dokazywał. Narzekał też że gardełko go boli, więc psikamy tantum werde. Inhalacje dzisiaj też porobię, bo nie wiem co mogę mu podawać.
Kupiłam Kubciowi zestaw Czapka,rękawiczki,szalik lub chusta, 52- 54 (2741622199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - beżowy, bałam się że czapa będzie mała, ale wchodzi na jego duży łebek
Miłego dzionka laski!

Jestem kochane, jestem, tylko weny do pisania brak ;-)

Dzień dobry!! ;-)

Anaber ja piszę się na taką kawusię z pianką mniam ;-)

Madlen 19.11 urodził się mój chrześniak, mam nadzieję, że Twoja córunia będzie wtedy z Tobą ;-)

Wiolka
za 2 tyg poznamy kolejną księżniczkę ;-)
Później Bobo i na jakiś czas starczy nam porodów. Dopiero Anisiaj ale to jeszcze trochę czasu ;-) Mam nadzieję, że ktoś naszej Anisiaj dotrzyma towarzystwa w ciążowych dolegliwościach. ;-)
Z Dzoanką jesteśmy umówione na wspólne mdłości ;-) Doszłyśmy do wniosku, że mogą być nawet całodniowe :-)

Dziewuszki ja lecę do fotografa zrobić zdjęcie i do urzędu złożyć wniosek o dowód, bo to już 5 miesięcy po ślubie, a ja jeszcze dowodu nie wymieniłam ;-)

Miłego dnia!!

Wiolka no niestety taka pogoda i wina rodziców przyprowadzających chore dzieci, u nas w przedszkolu była akcja ostatnio , dyrektorka rząda od wszystkich dzieci które przychodzą do przedszkola zasmarkane zaświadczenia ,że to katar alergiczny ( bo tak oczywiście twierdzą rodzice,że to tylko alergia i nie zarazi inyych dzieci) więc sie wkurzyła i mają być zaświadczenia od lekarza i bardzo dobrze. Ba ja jak widze,ze Igora coś bierze to go zostawiam w domu. Podejde dziś do apteki kupie mu vitc. A czy 5 latkowi można podawać rutinoscorbin w tabl czy to za wcześnie ?? Takie leżenie to tyko chwilka bo zaraz trzeba wstawać ale jak moge to korzystam - dlatego bardzo czesto karmię na leżąco i wtedy sie regeneruję.

Madlen zdrówka :tak:

Justi trzymaj sie i zdrówka :) czapa fajna mi sie granatowa podoba, ale to juz dla Boryska bo Igorek to już nie założy musi byc ze spidermanem;-)

u nas ciągle pada więc chyba nici ze spacerku :baffled: trzeba pranie wstawić :)

Suonko ja jak wyszlam za mąż to prawo jazdy wymieniłam po 4 latach :) aż wstyd ale nigdy mi nie bylo po drodze :P
kawka dla Ciebie
images
:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaberku, mnie tez to wkurzalo w przedszkokolu. Wez tam pracuj i badz w ciazy. Za mojej kadencji byly dzieci z ospa, owsikami, gnidami, salmonella i tysiacem innych chorob, oczywiscie zdaniem rodzicow, nie zarazaly. Raz pamietam dziewczynke z 38 stopniowa goraczka i jej tekst "rano juz sie zle czulam, ale tata powiedzial,zebym sie nie przyznawala".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry