• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

hej ja zaraz lukam na serial, potem prysznic i spac:tak:

Marta i tak dlugo probowalas, ja gdyby nie to ze w 3 dniu pojawilo sie wkoncu mleko tez bym pewnie przeszla na butle. Oby maly troche sie uspokoil i dal mamie odpoczac. Nie miej wyrzutow bo nie masz powodu

reklama
Ja wróciłam z Ikei :) kupiłam sobie dwa kwiatki do mojej aranżacji kuchennej :happy: i na żywności wino bezalkoholowe grzańca :) właśnie popijam ;)

Bietka a Ty co upolowałaś ??

Piekne te ozdoby ale trochę drogie jak obliczyłam to co bym chciała to 150 by pękło jak nic. ale ładne sa :)

Kinga dobranoc :*

Jestem wróciliśmy siostra zestresowana ja po kolacji zaraz do lóżeczka wskakujemy mam nadzieje sie wyspać bo milion myśli w głowie mi sie tłoczy:confused: Dzoana tak jak dziewczyny mówią kochana przyjdzie czas na ciebie wiem że wiary malo w tobie ale jesteś silną mloda zdrową kobietą w końcu sie uda musi:tak:&&&&&&&&&& Ide was poczytać:happy2:

witajcie

anaber 4 śliniaki - 2 zwykłe i 2 koszulowe... czyli takie ubranko :-)
w mojej Ikeii stały renifery :szok: i wisiały bobmki choinkowe

dzoana dziwne te plamienia... za wcześnie... :confused:

wiola zestresowana... mogła zdecydować się na SN

Bietka, no dziwne, tym bardziej, że teraz sprawdziłam i znów sucho jest i bez podbarwionego śluzu. Zgłupiałam. Jutrzejszy dzień pokaże o co kamann.

Bietka ona ma żylaki odbytu czy coś i mówi że jej lekarz jakiś tam powiedzial ze musi mieć cc:confused:to pieron ją tak wie ja życze jej zeby szybko do siebie doszła może sie uda jutro ide po wózek więc wam zdjatko wieczorem wrzuce a lóżeczko nasze schnie z lakieru jak wyschnie to w sobote będzie a jak nie to poniedzialek:happy2:

reklama
dzoana zgłupiałam... ja nie znam się na fazach - lutealnych i innych ale nawet jak na @ to za wcześnie ?

wiolka żylaki odbytu ma 90% ciężarnych - ładujesz czopka i już - ja miałam w ciąży - po pordzie masakryczne - czopki i przeszło - ale nie chcę jej krytykować... nie zrozum mnie źle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry