• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Madlen, to było 30 lat temu. W każdym razie Mama miała Rh -, a ja urodziłam się z Rh +, lekarze jej powiedzieli, że przeciwciała w mleku moga mi zaszkodzić. Może dzisiaj inaczej już się to leczy, nie mam pojęcia.
Suonko, nie chowaj mi się tu tylko pokazuj
Wiola, w takim razie miłego wieczorka:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madlen, wszystko tak szybko się zmienia, a w medycynie to już w ogóle. Niedługo wszystkie ciężaróweczki nam sie wykruszą, a na razie tylko Anisiaj zajęła wolną miejscówkę:-D

dzoanka my sie rozpakujemy aby wam zrobic miejsce :tak:
moje dupsko bedzie sie prulo juz za 11dni,...ja pikole jak to zlecialo..:szok:
niedawno test pokazal II kreski....za szybko ten czas ucieka,albo ja za szybko zyje :-D

dzoanka moze ten podbarwiony sluz o niczym nie swiadczy. dziewczyny w listopadzie zwalniaja miejsca wiec trzeba sie brac ostro do dzialania hehe.

madlen te 11 dni minie nim sie obejrzysz i juz malutka bedzie z Toba ;) ja mam termin @ w dniu Twojego porodu, moze to jakis znak hehe

dzoanka moze ten podbarwiony sluz o niczym nie swiadczy. dziewczyny w listopadzie zwalniaja miejsca wiec trzeba sie brac ostro do dzialania hehe.

madlen te 11 dni minie nim sie obejrzysz i juz malutka bedzie z Toba ;) ja mam termin @ w dniu Twojego porodu, moze to jakis znak hehe
Nie wiem juz sama, bardzo wcześnie go dostałam, ale prawda jest taka, że w kilka dni po takim plamieniu zawsze dostawałam @:-( no dupa blada, jednym słowem
Madlen, własnie konczę kurację, jeszcze mi zostało parę dni brania

Dzoanka plamienia nie zawsze oznaczaja @
trza czekac i miec nadzieje :tak:
tak jak Aniolkowa napisala..
my w listop.zwalniamy miejsca a wy laski do dziela :tak:;-)
juz tak bym chciala,abyscie wszystkie zaciazyly......

reklama
Madlen, chciałabym Ci przyznać rację, ale po kilkunastu takich cyklach...hmm, wiesz, za duzo wiary we mnie nie ma. nic to nie marudze już, co ma być to będzie. Na to wpływu juz nie mam. A Ty jak się czujesz? bierzesz insulinę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry