A
anaber
Gość
Bietka tak rano go zawozi i popoludniu przywozi, przedszkole jest blisko jego firmy :-) a dlaczego pytasz? :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Strasznie mi Ciebie szkoda, ale nie wiem jak moge Ci pomóc:-( Skoro tak bardzo cierpisz i nie możesz karmić to przejdź na butelkę i nie miej wyrzutów sumienia. Mnie Mama karmiła butlą, bo nie mogła piersią (konflikt serologiczny) i wyrosłam na super zdrową dziewoję, choróbska się mnie nie imają. Oli będzie szczęśliwy jak jego Mamusia będziedziewczyny piszę bo załamuję ręce wyc mi się chce pokarmu nie mam kazali mi przystawiac małego do cycka ale pokarmu nie mam a w czoraj mi pociekła krew z sutków bo tak ciągnie. Dodatkowo w nocy strasznie płacze dziś idziemy do pediatry bo nie wiem o co chodzi. Płacze jak się go kąpie i przebiera jakby się go ze skóry obdzierało. M załamany

Super wyniki, a dzisiaj pojawił się śluz podbarwiony różowymi kłaczkami. jestem załamana, bo plamienie zawsze przychodziło około 9 dnia, a dzisiaj jest dopiero 5. A tego tempka mi spadła z 36,9 do 36,7. ja już nie wiem co ze mną jest nie tak. Skoro progesteron ok, to skąd tak wczesne plamienia?:-(jestem byłam na spacerku, sprzatałam , potem zabawa z jedzenie, mały poszedł na drzemkę a ja muszę zrobić sos do gołąbków...
marta faktycznie długo nie masz pokarmu.... niech się zagoją i nie poddawaj się - mówię Ci to ja butelkowa mama - oddałabym dużo by móc karmić, mnie też leciała krew, bolało gorzej niż du...... i poddałam się - ale to sprawa psychiki - jak nie dasz rady nic na siłę - Igor na butli i żyjemy jakoś
nan jest ciężkim mlekiem , mój Igi miał zaparcia i bóle brzuszka... jesteśmy na bebilonie i jest OK, nan ma dużo żelaza które maluszki słabo trawią...
a może ma kolki... staraj się by nie łykał powietrza jak ciągnie z butli... nie wiem co Ci doradzić... :-(
dzoana super wyniki !!!!:-)
Tik tak, czekamy do 22.11, to równo za dwa tygodnieJestem kobiety w domu wywlóczyliśmy sie po kwalifikacje i niedawno do domu dotarliśmy czekamy na Nastke Julita będzie 22 listopada:-)tak sie złożyło że moja teściowa ma wtedy imieniny i skakała z radości jak A do niej zadzwonil teraz jego siostra pojechala na kwalifikacje wiec zobaczymy kiedy jej dadzą ona miala mamusi prezent sprawić i na 22 ustalić cesarke ostatnie 2 tyg w dwupakumatko jak szyko

;-)