• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka tak rano go zawozi i popoludniu przywozi, przedszkole jest blisko jego firmy :-) a dlaczego pytasz? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moja sunia zadowoliła się mną przez 4 m-ce spacerów dzień w dzień ( l4)... teraz m wraca z pracy i jedzie do lasu na bieganie na ok 1 godz. w weekendy chodzimy we czwórkę :-)

wychodzi 3 x dziennie- + godzina do dwoch na wybieganie bez smyczy

anaber
tak pytałam, bo myślałam że może z Boryskiem chodzisz po Igorka

bietka, dzieki. pytam, bo nie wiem jak sobie poradze z Nucia w zimie, bo ona czasem ma gorsze dni i jest bardzo pobudzona. a szkoda mi jej jak wraca M, bo wtedy jest już ciemno i nie mogą iść do lasu, więc z nim ma takie lipne te spacery :(

idę się "wypryszniczyć", ugotować zupę i do znajomych, miłego wieczoru!

Anisiaj milego wieczoru u znajomych ja gonie A żeby szedł rozrąbać drzewo dokominka bo mi zimno jak dziś na kwalifikacje czekaliśmy to ile wyjechało noworodków z bloku operacyjnego tylko sie przygladaliśmy jak ojcowie gonili za dziećmi z rzeczami i już za 2 tyg ja tam bedę i naszą Julite wywiozą:-)

Bietka musi być dobrze widzialam sie dziś z moim ginem ale nie mialam czasu rozmawiać on też zrobił cesarke i jechal więc nie było kiedy wizyte mam w czwartek więc będę chciala z nim porozmawiać na ktg ide we wtorek no macie cieżko bo z pieskami trzeba wychodzić ja moją sunie wypuszcze na ogród i sie wybiega a tu trzeba wychodzić Aniolkowa-wiesz ogólnie jakoś samym zabiegiem sie nie stresuje tylko wiesz jak to ze mną skutkami ewentualnymi ubocznymi ale mam nadzieje ze jak malą zobacze to przestane myśleć o głupotach tego typu i będę w 7 niebie

Ostatnia edycja:
dziewczyny piszę bo załamuję ręce wyc mi się chce pokarmu nie mam kazali mi przystawiac małego do cycka ale pokarmu nie mam a w czoraj mi pociekła krew z sutków bo tak ciągnie. Dodatkowo w nocy strasznie płacze dziś idziemy do pediatry bo nie wiem o co chodzi. Płacze jak się go kąpie i przebiera jakby się go ze skóry obdzierało. M załamany
Strasznie mi Ciebie szkoda, ale nie wiem jak moge Ci pomóc:-( Skoro tak bardzo cierpisz i nie możesz karmić to przejdź na butelkę i nie miej wyrzutów sumienia. Mnie Mama karmiła butlą, bo nie mogła piersią (konflikt serologiczny) i wyrosłam na super zdrową dziewoję, choróbska się mnie nie imają. Oli będzie szczęśliwy jak jego Mamusia będzie:tak:
jestem byłam na spacerku, sprzatałam , potem zabawa z jedzenie, mały poszedł na drzemkę a ja muszę zrobić sos do gołąbków...

marta faktycznie długo nie masz pokarmu.... niech się zagoją i nie poddawaj się - mówię Ci to ja butelkowa mama - oddałabym dużo by móc karmić, mnie też leciała krew, bolało gorzej niż du...... i poddałam się - ale to sprawa psychiki - jak nie dasz rady nic na siłę - Igor na butli i żyjemy jakoś :)
nan jest ciężkim mlekiem , mój Igi miał zaparcia i bóle brzuszka... jesteśmy na bebilonie i jest OK, nan ma dużo żelaza które maluszki słabo trawią...
a może ma kolki... staraj się by nie łykał powietrza jak ciągnie z butli... nie wiem co Ci doradzić... :-(

dzoana
super wyniki !!!!:-)
Super wyniki, a dzisiaj pojawił się śluz podbarwiony różowymi kłaczkami. jestem załamana, bo plamienie zawsze przychodziło około 9 dnia, a dzisiaj jest dopiero 5. A tego tempka mi spadła z 36,9 do 36,7. ja już nie wiem co ze mną jest nie tak. Skoro progesteron ok, to skąd tak wczesne plamienia?:-(
Jestem kobiety w domu wywlóczyliśmy sie po kwalifikacje i niedawno do domu dotarliśmy czekamy na Nastke Julita będzie 22 listopada:-)tak sie złożyło że moja teściowa ma wtedy imieniny i skakała z radości jak A do niej zadzwonil teraz jego siostra pojechala na kwalifikacje wiec zobaczymy kiedy jej dadzą ona miala mamusi prezent sprawić i na 22 ustalić cesarke ostatnie 2 tyg w dwupaku:szok:matko jak szyko
Tik tak, czekamy do 22.11, to równo za dwa tygodnie:-D

Dzoana gartuluje kochana wyników teraz tylko &&&&&&&&&&&&& za ciebie zaciskam tak samo jak za Aniolkową Suonko Gosie Justi 6mame,Marke żebyście wy mialy swoje fasole w brzusiach:-) uciekam bo jedziemy do siostry A mala ich ma dziś urodziny i zamiast misia A oczywiscie wykupil śliczną czape i szalik do tego a niech ma siostra A ma cesarke 15 więc tydzień przedemną zajrze wieczorem kochane pa

reklama
Dzoana gratki wynikow...zaciskam kciuki,abys szybko ujrzala II krechy na tescie ;-)
mi zostalo jeszcze 11 dni to przekaze ktores staraczce paleczke :tak:;-)
a zcemu twoja mama nie mogla cie karmic pzry konflikcie ??? u mnie czegos takiego nie bylo :szok:
wiolka fajnie,ze masz termin cc, zleci szybko ;-)
Martus tulaski kochana..a maly moze krzyczy bo glodny...daj mu butle mleka i zobaczysz ,ze bedzie lepiej...;-)
nie kazde dziecko chowa sie na piersi...
duzo sily i cierpliwosci zycze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry