reklama

Nasze sprawy...

Martuś mój pediatra powiedział ze nan jest bardzo ciężkim mlekiem, Bietka z tego co pamietam to tez mi tak mówiła. Może go boli brzuszek po nim. Zapytaj o bebilon. Ja bym obstawiała ze to wina mleka, no chyba ze mu za gorąco, Jaka masz temp. w mieszkaniu i w co ubierasz Oliwierka. Nie gniewaj sie za takie pytania ale chciałam pomóc.

napisłam coś na g :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hmmmm sprawdzaj kark jak bedzie spocony to jest mu za gorąco, może potrzebuje on więcej ciepła już sama nie wiem. Rączki i nóżki mogą być chłodniejsze wtedy zakłądaj tylko rękawiczki lub skarpetki.

Jak leci krew z brodawek to narazie nie przystaiaj go do piersi, musie sie zagoić.

No od czegoś napewno, ja stawiam na mleko takie mam przeczucie. Czekamy na wiesci. trzymaj sie :*

Gosiulek jestes, jak ból głowy ?? potrzebna Twoja pomoc na g :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem byłam na spacerku, sprzatałam , potem zabawa z jedzenie, mały poszedł na drzemkę a ja muszę zrobić sos do gołąbków...

marta faktycznie długo nie masz pokarmu.... niech się zagoją i nie poddawaj się - mówię Ci to ja butelkowa mama - oddałabym dużo by móc karmić, mnie też leciała krew, bolało gorzej niż du...... i poddałam się - ale to sprawa psychiki - jak nie dasz rady nic na siłę - Igor na butli i żyjemy jakoś :)
nan jest ciężkim mlekiem , mój Igi miał zaparcia i bóle brzuszka... jesteśmy na bebilonie i jest OK, nan ma dużo żelaza które maluszki słabo trawią...
a może ma kolki... staraj się by nie łykał powietrza jak ciągnie z butli... nie wiem co Ci doradzić... :-(

dzoana
super wyniki !!!!:-)

cisza jest bo nie ma bobo i marty hehe
Gosiulek chyba gdzies wyjechala wiec musimy poczekac, napisalam do admina z pytaniem o sprawe ale nic mi nie odpisal, jak tylko sie czegos dowiem dam znac na g

reklama
Bietka gdzie Ty sie podziewasz, ja dzis wybywam do Ikei jak wróci m :-) gdzie byłaś i co kupiłas??:-D;-)

Kinguś fajnie dzięki za info :)

Bietka fotki skarpetek poprosze :) ja soxo mam 5 par bo nie mogłam sie zdecydowac ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry