Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny piszę bo załamuję ręce wyc mi się chce pokarmu nie mam kazali mi przystawiac małego do cycka ale pokarmu nie mam a w czoraj mi pociekła krew z sutków bo tak ciągnie. Dodatkowo w nocy strasznie płacze dziś idziemy do pediatry bo nie wiem o co chodzi. Płacze jak się go kąpie i przebiera jakby się go ze skóry obdzierało. M załamany
Martus kochana nie wiem co Ci poradzic, moze poprostu pokarm przyjdzie z czasem...
Mam nadzieje ze pediatra odpowie na wszystkie Wasze pytania i pomoze chociaz troszeczke.
ale ja juz nie chce karmic piersia straszny ból ostatnio przeżyłam i mam dośc serio tylko zeby mały tak nie płakał i chciał spac.
przepraszam ze tylko o sobie ale mam doła
Hej Dziewuszki, ja dzisiaj prawie całkiem głos straciła, i w końcu poszłam do lekarza. Dostałam jakiś antybiotyk.
Zaraz robię sobie kawkę, i czytam co naskrobałyście!
Miłego dzionka!
nie kazda kobieta musi karmic piersia wiec nic sie nie stanie jak Oli bedzie na butelce. Ja jak urodzilam to nie moglam karmic i dostalam leki na zasuszenie pokarmu, podaje sie sie 24 godz po porodzie ale lekarz powiedzial ze i tak nie mialabym pokarmu bo nic mi nie polecialo wiec zdarzaja sie pewnie przypadki kiedy nie ma sie pokarmu.Mam nadzieje ze pediatra cos poradzi na Twoje troski. Na jakim mleku jest Oli moze poprostu ono mu nie pasuje i dlatego placze bo jest glodny.