reklama

Nasze sprawy...

reklama
spacer kochana :) w rossmanie nic ciekawego :-) pisałam posta wcześniej
ciężko łazić po rossmanie jak Igi w kombinezonie bo boję się żeby się spocił ,... rozpinam go ale mykam szybciutko - aha fajna przekąska jest z błonnikiem za 2,99 - wsuwałam podczas spaceru
babcia zrobiła mi gołąbki - sosik zrobiony ale będzie uczta

kochana możesz mi kupić w Ikei śliniaki dla Igorka z rękawkami ... już tydzień mi schodzi żeby pjechać i kupić, bo przecież słoiczka mu nie podam bez takiego śliniaka:-D:rofl2: ?????

anaber żartowałam mam blisko Ikee tylko leniwa jestem :))))) pojadę dzisiaj , jak Ty jedziesz ja też :-D:tak:

kinga soxo są super :)

Załączniki

• Zdjęcie0255.jpg
    Zdjęcie0255.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 30
jedziemy anaber - kupię sobie ramki na zdjęcia i może jakieś \Igorkowe zdjęcia powywołuje i muszę kupić klipsy do storczyka, drugi raz już zakwitł ... :-)

kinga u nas też masakra - jest tylko jedna na całe miasto i po prostu tłumy - najgorzej w weekend

a ja mieszkam blisko Ikei i gwarantuję Wam, że w ciągu tygodnia od 20 do 22 nie ma prawie nikogo ;) oj pojechałabym na klopsiki z żurawinąąąąą

idziemy dzisiaj do znajomych, tak mi się nie chce, że głowa mała.

ja tez uwielbiam te ich klopsiki mniam ;) u nas niestety tak dlugo nie maja czynne kiedys pojechalam rano na otwarcie i myslalam ze bede tylko ja i co zobaczylam jak za komuny w PL sklep zamkniety a przed sklepem masa ludzi czekajacych na otwarcie hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry