reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka mam jedna paczkę sleep&play te pomarańczowe bo Borys je dostał w prezencie. Nie mam activ baby i sie zastanawiam czy je kupić jutro, nie pamietam jakie one były jak używąlam u Igora. Nie wiem jak u Ciebie ale ja powoli mam problem aby porzadnie ta pieluchę ubrac bo tak się wygina i wierci,że masakra :happy:

no dokładnie - wygina śmiało ciało
a jak sleep & play - bo są dość tanie ???
active baby 150 szt za 80 zł w tesco.... ryzykujemy ??? :)
dzięki wiolka ale średnio to widzę :) dobranoc

Ostatnia edycja:
Te sleep&play takie sobie gorsze od dady takie ja mam zdanie, nie wiem możemy zaryzykowac :) hehe

Te ubranka endo fajne są :) kurcze musze mojemu Igorkowi kupić dresy mam wrażenie,ze moje dziecko sie cofa teraz od kilku tygodni zaczął chodzic na kolanach i szoruje w tym przedszkolu tymi spodniami i wszystkie mają dziury porażka normalnie.

no to trzeba wysłać m do tesco ;-)
super te bluzy z uszkami na kapturach - tylko dla lezącego dziecka bluza z kapturem mało wygodna ale te pajace bawełniane z napisami - cudo -czekam na wypłatę :rofl2: hihihihihihi

no i poszło w du............. :eek: anisiaj

Ostatnia edycja:
Bietka tylko ja to straszna jestem i zaraz przeliczam :) za pampersa wychodzi 0,53 a za dadę 0,45 :-) więc nie wiem czy sie oplaca. musze sie z tym przespać :) hehheheheh

2:1 :-) hehe
Dobranoc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobra już zakumałam jak to liczysz :-) tylko dada nie ma tak elastycznych boków
spoko m krzyczy że kupimy po wypłacie w piątek , wrzeszczy że po same pieluchy nie pojedzie a piatek-sobota i tak trzeba zakupy zrobić :):-D
więc zastanowię się....

dobrej nocy :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry