Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem wykąpana zaraz do łózeczka wskakuje i do spania Dzoana dobranoc &&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki Ja nie jestem fanką pilki nożnej ani siatki więc meczy nie oglądam ale Bietka tobie kibicuje żeby ci poszlo w cycki:-)
Bietka mam jedna paczkę sleep&play te pomarańczowe bo Borys je dostał w prezencie. Nie mam activ baby i sie zastanawiam czy je kupić jutro, nie pamietam jakie one były jak używąlam u Igora. Nie wiem jak u Ciebie ale ja powoli mam problem aby porzadnie ta pieluchę ubrac bo tak się wygina i wierci,że masakra
no dokładnie - wygina śmiało ciało
a jak sleep & play - bo są dość tanie ???
active baby 150 szt za 80 zł w tesco.... ryzykujemy ???
dzięki wiolka ale średnio to widzę dobranoc
Te sleep&play takie sobie gorsze od dady takie ja mam zdanie, nie wiem możemy zaryzykowac hehe
Te ubranka endo fajne są kurcze musze mojemu Igorkowi kupić dresy mam wrażenie,ze moje dziecko sie cofa teraz od kilku tygodni zaczął chodzic na kolanach i szoruje w tym przedszkolu tymi spodniami i wszystkie mają dziury porażka normalnie.
no to trzeba wysłać m do tesco ;-)
super te bluzy z uszkami na kapturach - tylko dla lezącego dziecka bluza z kapturem mało wygodna ale te pajace bawełniane z napisami - cudo -czekam na wypłatę hihihihihihi
Bietka tylko ja to straszna jestem i zaraz przeliczam za pampersa wychodzi 0,53 a za dadę 0,45 :-) więc nie wiem czy sie oplaca. musze sie z tym przespać hehheheheh
dobra już zakumałam jak to liczysz :-) tylko dada nie ma tak elastycznych boków
spoko m krzyczy że kupimy po wypłacie w piątek , wrzeszczy że po same pieluchy nie pojedzie a piatek-sobota i tak trzeba zakupy zrobić
więc zastanowię się....