reklama

Nasze sprawy...

Moj M to w profesjonalnej druzynie gral, ale zlamal powaznie noge i koniec marzen o karierze koszykarza. I cale szczescie, bo raczej nie poszedlby na psychologie i bysmy sie nie poznali :)

Bietka, chyba jednak w dupsko pojdzie, bo barca dzisiaj jakas zaczarowana. Teraz odpocznij, ale po przerwie skacz wyzej :)

reklama
Anisiaj, moja koleżanka miała szansę na karierę w hokeju, ale też kontuzja pokrzyzowała jej plany. Zerwała wiązadła w kolanie czy cos podobnego. W każdym razie sport to nie zawsze zdrowie.
Anaber, może mały Mozart Ci rosnie:tak:
Ja się żegnam, bo zaraz do domciu, buziaki i do jutra

nie no już prawie po przerwie a ja pomponów nie mam :no::crazy:
dzoana ratuj.... skacz ze mną
anisiaj
a ja byłam w wieku 15 lat mistrzynią polski w kosza wśród szkół podstawowych, mam nawet złoty medal :-) potem rzepka, kolano , kontuzja i dupa... i zaczęłam kochać piłkarzy :-D
anaber biegałam szybko bo m z małym w samochodzie czekali - więc nie przyjrzałam się promocjom - kupiłam dady - używam ich na dzień, na noc pampers - kupiłam płatki kosmetyczne i ser żółty w biedrze a w rossmanie wzięłam glisskur czarny - jakaś nowość dla włosów bardzo zniszczonych i słabych
może jutro pojadę z małym na spacer to przejdę przez biedronkę i rossmana na spokojnie...

zwarta i gotowa do skakania - myślę że w szatni był op.... i barca zagra :-)

anaber
są grubsze niż pampers i trochę przeszkadza mi zapach - taki dziwny... i czuć mocz jak dużo nasika, ale nie mam oporów - jadę z nimi w dzień a pampersy na noc, ale może zrezygnuje i na noc też. Wiesz że dada jest premium - czyli lepsza dada :) my mamy 4 już od jakiegoś czasu :zawstydzona/y:
karolinka którą odwiedziliśmy ma 16 m-cy i waży 9,5 kg a nosi ubranka na 80-86 a mój Igi ma 4 m-ce z hakiem 8200 i ubranka na 74 :eek: a Ty zadowolona jesteś z dady ???

patrz jakie fajne Ubranka dziecięce - CIEPŁA PROMOCJA!

jestem zadowolona, teraz mam paczke pampersow i dady czasem jedne i drugie mi przepuszcza bokiem ale to zewzgledu na susiaczka jak sie ułoży i wtedy mam przemoczona lewa strone ale to nie wina pieluch tylko urody mojego synka.

reklama
mi też przemokną jak źle zapnę zaspana nad ranem ;-)
a co sądzisz o active baby ? warto- faktycznie mają te boki elastyczne - bo Igor to okropny wiercipięta....

anisiaj
ogladasz z m - też masz romantyczny wieczór z Ligą Mistrzów jak ja ??? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry