reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka, jutro będzie progesteron, piatkowe będą w poniedziałek jak pojedziemy odebrać;-)
Nie wiem o czym piszecie, ale umieram ze śmiechu jak czytam Wasz dialog:-D

dzoanka ogladamy mecz piłki nożnej celtic-barcelona- liga mistrzów
ja zjadłam chipsy u znajomych i anisiaj mówi że jak barca wygra lub będzie remis to nie pójdą mi w dupsko ;-)
skacze i kibicuje barcy - jakbym kibicowała celticowi to by poszły w du,.. :-D

uffffffffffff mogło być 2-0 dla celticu

dzoana pewnie już Cię o to pytałam ale mam sklerozę Twój m lub Ty lubicie piłkę nożną ?

Ostatnia edycja:
Bietka, a wygrywa?
Ani ja ani M nie lubimy. Mój M woli koszykówkę, ale też nie ogląda jakoś często. Od okazji do okazji. Spoko, ja też mam sklerozę. To z wiekiem przychodzi:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To wyjmij pompony, moze lepiej im pójdzie. Ja tez lubiłam kosza, świetnie zbierałam piłki:tak: Ale później rozkochałam się w siatkówce. Ech, te czasy:-D

reklama
Jestem poprasowalam wszystko 3 godz. mi to zajeło ale jutro jedna pralka takze na nowo sie nazbiera :-(

Bietka co tam kupilas ciekawego, cos na promocji bylo? jutro sa pampersy w tesco duze kartony za 80zl ale activ baby. Jaki szampon teraz bedziesz uzywac ?

Ja dzis sciagnelam kolysanki dla Boryska i odziwo jak mu wlaczylam to lezal w lezaczku i wygladalo jakby sluchal i mu sie podobalo ;-)

Ja z gry to siatka ,reczna. a jesli chodzi o ogladanie to lubie siatke, reczna, tenis ziemny i formule 1 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry