D
Dzoana.a
Gość
O matko, dopiero Was doczytałam
Współczuję cukrzycy:-(

)
Szóstkowa Mamo, Ty znasz swojego syna najlepiej, więc wiesz co mu sie spodoba

Miłego popołudnia
Bardzo ładne imieBietka bedzie victoria
a z tych mniej fajnych wiad.to wczoraj mialam wizyte cukrzycowa...no i nie jest dobrze...mam insuline....:--(
jeszcze mi cos w moczu wykryli,ale to mnie akurat mniej martwi...na razie wyslali mocz do laborat.i czekam na wynik..jutro rano znowy wizyta w szpitalu...
pozdrawiam...;-)
Współczuję cukrzycy:-( Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&Wysłałam przed chwilą CV do firmy- hurtowni kosmetyków profesjonalnych do gabinetów na specjalistę od sprzedaży internetowej, wymagany jest zawód kosmetyczki więc mam szansei się u nich zaopatrywałam więc może mnie skojarzą po zdjęciu
![]()
A wiesz co ja myślę, że Anisiaj też miała stracony cykl i co? Ma fasolęanisiaj u mnie cykl raczej straconybylismy w PL i nocowalismy u znajomych i niestety spalismy w salonie bez drzwi wiec d... z bobosexu wrocilismy na ostatni dzien dni plodnych ale tym razem jestem pewna ze nic z tego i czekam na nast cykl...
Wiem ze chcesz miec kogokolwiek i bedziesz miala z calego serducha Ci tego zycze &&&&

Mam dokładnie tak samo, dlatego odpadają Anie, Kaśki, Pawły, Marty, Magdy i Gośki (przepraszamIza ladna, choc ja mialam jedna w klasie i mnie wkurzalatez tak macie,ze pod tym katem oceniacie imiona? Ze ktos z takim imieniem byl w Waszym zyciu i albo imie odpada albo zostaje?
)To nie hormony to duzo czasu i pieniędzy na dbanie o siebie + zagęszczanieja mam jeszcze pierś kuraka z torebki ;-)
ciekawe co robi ta perfekcyjna pani domu że ma tak piękne, gęste włosy po 2 ciążach in vitro i faszerowaniu się hormonamijak myślicie ?
anaber jak włoski ? mnie rosną małe - jest szansa że nie będę łysa... radical się skończył
Szóstkowa Mamo, Ty znasz swojego syna najlepiej, więc wiesz co mu sie spodoba

Miłego popołudnia
jak myślicie ?