reklama

Nasze sprawy...

O matko, dopiero Was doczytałam
Bietka bedzie victoria :tak:
a z tych mniej fajnych wiad.to wczoraj mialam wizyte cukrzycowa...no i nie jest dobrze...mam insuline....:-(:-(
jeszcze mi cos w moczu wykryli,ale to mnie akurat mniej martwi...na razie wyslali mocz do laborat.i czekam na wynik..jutro rano znowy wizyta w szpitalu...
pozdrawiam...;-)
Bardzo ładne imie:tak: Współczuję cukrzycy:-(
Wysłałam przed chwilą CV do firmy- hurtowni kosmetyków profesjonalnych do gabinetów na specjalistę od sprzedaży internetowej, wymagany jest zawód kosmetyczki więc mam szanse:) i się u nich zaopatrywałam więc może mnie skojarzą po zdjęciu :)
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
anisiaj u mnie cykl raczej stracony :( bylismy w PL i nocowalismy u znajomych i niestety spalismy w salonie bez drzwi wiec d... z bobosexu wrocilismy na ostatni dzien dni plodnych ale tym razem jestem pewna ze nic z tego i czekam na nast cykl...
Wiem ze chcesz miec kogokolwiek i bedziesz miala z calego serducha Ci tego zycze &&&&
A wiesz co ja myślę, że Anisiaj też miała stracony cykl i co? Ma fasolę:-D
Iza ladna, choc ja mialam jedna w klasie i mnie wkurzala ;) tez tak macie,ze pod tym katem oceniacie imiona? Ze ktos z takim imieniem byl w Waszym zyciu i albo imie odpada albo zostaje?
Mam dokładnie tak samo, dlatego odpadają Anie, Kaśki, Pawły, Marty, Magdy i Gośki (przepraszam:zawstydzona/y:)
ja mam jeszcze pierś kuraka z torebki ;-)

ciekawe co robi ta perfekcyjna pani domu że ma tak piękne, gęste włosy po 2 ciążach in vitro i faszerowaniu się hormonami :cool: jak myślicie ?

anaber jak włoski ? mnie rosną małe - jest szansa że nie będę łysa... radical się skończył
To nie hormony to duzo czasu i pieniędzy na dbanie o siebie + zagęszczanie
Szóstkowa Mamo, Ty znasz swojego syna najlepiej, więc wiesz co mu sie spodoba
:tak:
Miłego popołudnia

reklama
Anisiaj, niestety w pracy, ale na razie mam spokój.
Właśnie jeszcze sobie przypomniałam o naszej Martusi. Koniecznie do nas zaglądaj, brakuje tutaj Ciebie:-(
Aniołkowa Mamo, nie chcę nic mówić, ale testujemy w tym samym czasie, to znaczy ja zatestuję, jak @ wcześniej nie przyjdzie;-)
Ja dzisiaj odbierałam auto, później do lekarza po skierowanie na badania, później na pobranie krwi, później coś zjeść przed pracą, napić się kawy i do pracy. Uff i teraz siedzę w końcu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzisiaj i jutro do 22, w piatek do 17:tak:
Jutro będę miała wyniki progesteronu z dzisiaj, a w poniedziałek odbieramy te z piatkowych badań
Wcale bym się nie zmartwiła, gdyby cykl był tak zmarnowany jak Twój;-) no zobaczymy jak to będzie, ale jakoś specjalnie sie nie nastawiam.
Teraz sie denerwuję wynikami

Anisiaj jak twoja dziecinka będzie tak szybko rosla to będzie jej troszke do czasu porodu:-)ale niech sobie zdrowo rośnie:tak: ja jutro wygonie A rano żeby Nastule do busa wysadzil ja sobie poleże a później będziemy sie do szpitala pakować i zobaczymy co tam sie jutro dowiemy ,wiecie co z Bobo?

reklama
wiec jeszcze raz gratulacje dla dziewczynek ktore urodzily bobaski , napewno jestescie najszczesliwsze na swiecie kochane:*:*:*:*
a dla KINI i DZOANY &&&&&&&&&&&& za was bede trzymala uda sie w koncu sie uda :) jak ja mysle o moich starankach to sama bije sie z myslami jak to bedzie czy bede musiala oczekiwac dlugo na dwie kreseczki czy nie ,za 6 dni minie 4 miesiece od cesarki wiec juz niedlugo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry