reklama

Nasze sprawy...

Martuś kochana pokarm sie pewnie pojawi tylko z opóźnieniem ja piłam herbatki dla mam karmiących nie pamiętam już jakiej marki w aptece mi m kupowal a o koperku też slyszalam i nie denerwuj sie bo mi polożna mówila ze jak zdenerwowana przykladałam dziecko do piersi to ono czulo mój stres i ssac nie chcialo ja sie bardziej denerwowalam i kolo sie zamykało:sorry:mam nadzieje że lepiej ci będzie bez szwów i częściej będziesz zagladać My wczoraj obiad wymyśliliśmy i zostanie na jutro także będe miala spokój u was też tak strasznie piździ?:szok: Bietka odpisalam na g pewnie laduje w nie najdroższe możliwe kosmetyki bo włosy ma piękne i wogole jakie ma śliczne cialo po 2 ciążach:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka odpisałam na g, jesli chodzi i perfekcyjna to gdybyś miała tyle kasy, nianię, pania do prac domowych w tym kucharke swojego styliste, kosmetyczke, fryzjerke i trenera to tez bys tak wygladała :tak: no i takie zadbane dłonie i paznokcie chyba nie myślisz ze ona co kolkwiek robi :) ona ma od tego ludzi :)

6mamo
ja bym własnemu dziecku na 18stke nie dała prezerwatyw. sorki ale takie jest moje zdanie. Ja pamietam jak dziś dostałam bukiet z 18 lizaków :)

kurde a myślicie że ona zagęszcza te włosy - są niesamowite ;-)

anaber co racja to racja :eek: mnie bliżej do tego rysunku co kiedyś udostępniłaś na FB

anisiaj jedno waniliowe na zdrowie frankowi lub zosi :) :laugh2:

Ostatnia edycja:
Jesli chodzi o perfekcyjna panią domu to napewno nic nie robi bo zawsze wygląda ślicznie jak z wystawy w życiu to tak nie dziala a jeśli chodzi o prezerwatywy to ja bym własnemu synowi na 18 dala czemu nie lepiej zeby mial niż nie mial pozatym uważam ze z dziećmi tzreba rozmawiać o seksie żeby kiedyś nie bylo problemów czy pretensji jak chłopak ma chodzić zawstydzony do sklepu i kuppować ze wstydem to lepiej niech ma z pewnego źródla

bietka - obowiązkowo! :)
513901Smiech.gif

Dla mnie akurat dawanie dziecku prezerwatyw nie jest dobrym sposobem na wprowadzanie dziecka w wiedze seksualną :-) a rozmawiać trzeba oczywiście ale rozmawiać i znacznie wczesniej niż 18 lat :)

zmykam na zakupy paa:) dzis prasowanko mni eczeka więc pewnie mnie nie bedzie pa

reklama
6mamo-tymbardziej prezerwatywy go ani nie zawstydza ani nie speszą,pozaty chlopak konczący 18 lat już nie jest chlopczykiem i to co mial zrobil to czy za wiedzą rodziców czy bez ich wieczy zrobil taki czas teraz ze dzieci szybciej angazuja sie w zycie dorosłe czasem za bardzo,super ze masz taki kontakt z synem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry